[]

ayrilik sonrasi

Yani kiskanmak mi bilmiyorum ama eski erkek arkadasima o kadar doluyum ki, arkadaslar,
bizim iliskimizde maddi olarak tum harcamalari ben yaptim, arada bir iki hediye almisligi varsa var ama agirlik yuzde seksen bendeydi diyim.
cunku ailesinin maddi durumu kotuydu bir de babasi problem birisi. ben de ekstra yuk olmak istemedim. bugun bende var yarin onda olur, harcariz, nedir yani iki kurusun hesabini mi yapacagim diye dusundum.
sonra ayrildik, ben ayrilmak istedim ama farkli bir sebepten, yalanini yakaladim ayni seyi tekrar yapti.

simdi bunun bir kiz arkadasi var, durumu hala ayni ama bana yapilmayanlar ona yapiliyor, bunu sadece maddi olarak soylemiyorum, bana gosterilmeyen ozen de buna dahil, bu kiza yapiliyor. eski erkek arkadasim kuzenimin kuzeni oldugu icin duyuyorum. ama akrabalar falan tanistirmadi bizi.

tamam, ayrildik bitti ama dusunuyorum ben mi hak etmedim? ben mi degersizim. aptalim?

 
sen degersiz degilsin de abimiz seninleyken hatalarini anlamis baskasinda o hatalari yapmiyor iste.

ayrilmak yerine hata olarak gördügün seyleri söylesen, düzelme sansi tanisan deneme tahtasi gibi hissetmezdin. iliskiye emek vermek bu oluyor iste.

hepimiz genclikte, tecrübesizlikten bilincli bilincsiz hata yapiyoruz. bazilari kiymet veriyor ve birlikte cözmeye calisiyor, bazilari cöpe atip sil bastan yapiyor.
sen cefasini cekmissin, sefasini yeni kiz arkadasi cekiyor :) sen de baska birinin düzelttigi biriyle ol :D
  • sonsuz  (27.04.25 17:43:01) 
Olasılıkları yazıyorum

1) Sen dışardan öyle görüyorsun. Belki de mevcut kız arkadaşa sorsak o kadar özen görmüyor
2) ilişkinin/flörtün ilk aylarında ekstra bir özen olabilir
3) şimdiki kız arkadaşı çok işveli cilveli birisi olabilir

Kişileri tanımıyorum, olayları da bilemem tamamen varsayım.

Değersiz değilsin. Değerini insanların sana olan davranışları belirlemiyor. Bazı insanlarla uygun olmayabiliriz, ayrılmışsınız zaten
  • kullanicadi  (27.04.25 18:10:47 ~ 18:13:15) 
ayrılık sonrası en zor şey buymuş, benimle yapmadığı şeyleri onla yapıyor. bir arkadaşımın da ben değilim (olsaydım bile ağlaya ağlaya gelir anlatırdım burda ne var ki) eşi birlikte hiç foto paylaşmamış sosyal medyada. boşanınca yeni karısıyla boy boy paylaşmış. meğerse benden çok hevesi varmış diyor eski eş.

tükür gitsin. boşver.

para kazanma becerin varmış ki, sevdiğin adam yedirmişin. gurur duy kendinle.

ya belki de size öyle geliyordur. siyah gözlükle bakıyorsunuz şu an da tabi ayrılık hüznü daha geçmedi. bu yönden de düşünün.
  • teyze  (27.04.25 18:14:07 ~ 18:21:01) 
Benim de bir erkek arkadaşım bana prensesti ama benden sonrakine beyaz atlı prensti. Ortak arkadaşımız çok olduğu için biliyorum.
Bencil biridir, çıkarı vardır.

  • spherical  (27.04.25 18:16:14) 
Üzülme kanka erkekler biraz şey. (Erkeğim)


  • arbre  (27.04.25 18:23:31) 
tahminim dışarıdan öyle görüyorsun ve tarafsız yaklaşamıyorsun


  • basond  (27.04.25 22:15:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.