[]

ankara çubuk hakkında bilgisi olan var mı?

ankara'nın çubuk ilçesi'nden ev alınır mı sizce?

toplu taşıma ile merkezi yerlere ulaşım çok mu sıkıntı?

otobüs, dolmuş vs ne kadar sürede bir kalkıyor? mesela kızılay'a ne kadar sürede varıyor?

ankara'yı hiç bilmeyen birine, çubuk yerine alternatif olarak önerebileceğiniz yerler var mı?

 
çubuk çok ters hocam, çubukta yaşayan da çubuğu beğenmiyor.
ulaşım otobüsle 1-1,5 saat min.
yatırıma uygun değil. Ben olsam batıya polatlı ankara arasındaki bölgeye göz dikerdim.
ek bilgi, esenboğa ve yıldırım beyazıt üniversitesi merkez kampüsü çubuk bölgesinde olduğundan belki öğrenci evi olarak değerlendirilebilir deniyor ama kiralar maliyetleri karşılayacak güçte değilmiş.
  • erty_ksk  (25.04.25 13:17:03 ~ 13:28:27) 
toplu taşıma ile merkezi yerlere ulaşım çok mu sıkıntı?

+ Çok sıkıntı. Mecbur değilseniz almayın.
  • Amaranta ursula  (25.04.25 13:43:42) 
şu an esenboğa mahallesi revaçta o bölgede. çok sayıda inşaat firması çalışıyor. sanırım havalimanı metrosunun bir durağı yakınından geçecek ama ne zaman yapılır bilemiyorum. bu bölgede 1.5-2.5 milyon civarına sıfır daire satışı var. bana mantıklı gelmiyor mesela o bölgeden ev almak, akyurt daha mantıklı kiraya verme açısından. çok sayıda fabrika var yakında, sürekli yeni fabrika açılıyor.

bütçe nedir? yatırım için mi oturum için mi almayı planlıyorsunuz? @erty_ksk dediği bölge ankara'nın en gözde bölgelerinden sayılır. ama orada da yine toplu taşıma problemi var.
  • duyulmasi gerektigi kadar  (25.04.25 13:49:30) 
@duyulmasi gerektiği kadar;

oturmak için düşünüyorum hocam.

2 milyon lira civarı bütçe.

oturmak için bu bütçeyle önerebileceğiniz yerler nereler olur?
  • istististist  (25.04.25 13:57:28) 
@erty_ksk;

"Ben olsam batıya polatlı ankara arasındaki bölgeye göz dikerdim."

bahsettiğiniz bu bölgede, hangi semt ve mahalle ilanlarına bakmalıyım hocam?
  • istististist  (25.04.25 14:01:35) 
Tavsiye edilecek bir bölge değil. Toplu taşıma sıkıntılı. Bütçe nedeniyle o tarafa baktığını varsayıyorum. Uzun vadede de gelişeceğini düşünmüyorum, Esenboğa Havalimanı yolcu sayısı çok az bir havalimanı, o nedenle metro da yapılmıyor. Bazı fabrika yapılanmaları va ama eh. Bir de o bölgenin seçim sonuçlarına bakarsan -hayat tarzını bilemeyiz tabi- uygun olup olmadığını daha iyi değerlendirirsin. Sonuçlar baya keskin.

Ben olsam (oturum amaçlı ve bütçem de darsa) Eskişehir Yolu aksını değerlendiririm. Çankaya Üniversitesi civarında Yapracık, Turkuaz ve civarı yaşam için daha uygun. Hiç değilse Yaşamkent, Bağlıca, Koru gibi bölgelere görece daha yakın, metroya ring otobüsleri var. Ankara'nın merkezi o tarafa kaydı, sosyal anlamda da zaman geçirebileceğin yerlere ulaşım daha kolay olur. Oralarda konut projeleri de ilerliyor, Çubuk'a göre çok daha gelecek vaad ediyor.

"Yapracık/Turkuaz metro ring" diye otobüs seferlerini aratabilirsin. Koru istasyonundan metroya bindiğinde Kızılay 20-25 dakika kadar sürer.
  • Lethe  (25.04.25 14:49:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.