[]

kamp sandalyesi

arabada bulunması için alayım dedim. ama daha öncesinde oturmuşluğum yok. neye dikkat etmek lazım. plastik, ahşap, bez kollusu, farklı bacak tipleri, bardaklıklı model vs bir sürü opsiyon var. konfor birinci önceliğim. malzemesi de iyi olsun tabi sadece bi yaz kullanıp atmalık da bişey olmasın. önerilerinize talibim. teşekkürler.




 
Dechatlon'daki kamp sandalyelerinin en ucuzundan en pahalısına hepsi kaliteli bence. Konfor öncelikli ise daha pahalı modellere bakabilirsin. Ama en uygun fiyatlı modelleri de bence yeterince iyi.

www.decathlon.com.tr
  • himmet dayi  (25.04.25 11:17:00) 
şok bim vs marketlerden alırken kesin alıp önce oturun, bazılarını oturma alanı çok dar fiyatı uygun olsun diye heralde küçültmüşler, iri adamlar oturamıyor otursa da bir kaç oturmaya kum gibi hareket edebilecek zeminlerde çabuk kırılıyor.
nereden mi biliyorum :)

  • erty_ksk  (25.04.25 11:30:06) 
Decathlon demeye gelmiştim, demişler.
Verdiğin para kadar kalite ve konfor veriyor.

Decathlondan alınan sandalyelerin de bir yerleri kopup yırtılabiliyor ama parasının karşılığını verdiği kesin.
Arabaya alacak olsam en az yer kaplayanı alırdım.
  • michael_knight  (25.04.25 13:02:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.