[]

Aşırı park yüzünden trafiğe neden olan işletme

Köşebaşında bi tane simitçi var. Her sabah buranın önü ana baba günü oluyorr arabalardan. Sorumsuzca en sağa park etmiş adamın, solunda durup dörtlü yakarak park eden insanlar yüzünden oradan geçmek her sabah işkence, kaos.

İşletmenin bu olayda sorumluluğu var mı? Şikayet edilecekse nereye edebiliriz?


 
kaldırım ve yolu işgal eden masa,sandalye gibi kendisine ait eşyaları şikayet edebilirsin.


  • designer  (22.04.25 08:55:13) 
belediye.


  • koela  (22.04.25 09:30:49) 
İşletmenin sorumluluğu yok bence. Kamusal alandan bihaber davar şoförler tarafından oluyor. Aynısı okulların önlerinde daha çok oluyor.


  • etna  (22.04.25 10:03:53) 
Zabıta (belediye)


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (22.04.25 10:38:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.