[]

30 'dan sonra insanlara guvenmek

Cok basit islerde yeni tanistiginiz kisilere guveniyor musunuz?

- yarin suraya gidelim?
Ok der gelmez

- sunu beraber yapalim
Ok der yapmaz

- soyle bir sey planlayalim
Ok der katilmaz

Oraniniz kac?

 
Yüzde yüz güveniyorum, zaten başka da şansın yok. Sözünde durmazsa ona göre kredisini yeniden ayarlıyoruz.


  • Shepard  (21.04.25 10:35:12) 
Bu tarz seylerde sorun yasamadim da. Kaziklandim.


  • Kahvedesu  (21.04.25 10:47:16) 
çok lafta çok yalan olur kuralı, çoğu zaman geçerlidir,


  • designer  (21.04.25 11:43:12) 
güvenirim. güvenilir, güvenilmez insan tespitim genelde doğru çıkar.


  • gabe h coud  (21.04.25 12:55:17) 
insanlara güvenmemek hayatta yapabilecegin en büyük hatalardan biri bence.
biraz empati yap derim. kötü bir niyet hissetmedigim, yapilan hatanin ardindan kücük bir özür (illa sözle de olmaz) geldigi sürece herkese güvenmeye calisiyorum.

o an yükseldi görüselim dedi sonra cani istemedi ve cani istemedigi halde yapacak disiplinini barindirmamasi onu güvenilmez yapmam benim gözümde.
zayif yapar sadece. ikisi farkli seyler. bir cocuga araba kullandirmazsin mesela. bu one güvenmemek olmuyor. kapasitesine göre hareket etmek oluyor.
kaldi ki anlattigin olay tekrar mi ediyor yoksa tekil mi. bu da önemli.

"hayatta affedilemeyecek büyüklükte bir hatta yoktur." -rahmi koc
  • sonsuz  (21.04.25 14:09:43) 
genel olarak guveniyorum diyebilirim.

sifira yakin. basima bu tarz seyler hic gelmiyor.
  • Sour  (21.04.25 14:41:46) 
samimiyetim olmayan biri bana laf acılmısken suraya gidelim derse laf olsun diye dediğini düşünürüm ve güvenmem.


  • koela  (21.04.25 14:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.