[]

Engelli indirimli araç kullanımı

Merhabalar. Kayınpederimin bu temmuz ayında süresi dolacak %100 oranlı raporu ile geçtiğimiz ekim ayında araç almıştık. 1. derece akraba olmamızdan ben ve eşim de aracı kullanıyoruz. Geçtiğimiz hafta raporun süresinin dolacak olmasından dolayı tekrar rapora başvurdu ve %89 oranlı yeni rapor verdiler. Acaba yeni raporun oranının %90 altında olması bizim aracı kullanmamızda yasal olarak bir engel çıkarır mı?




 
Kullanmanıza engel olmaz muhtemelen ama bundan sonra MTV çıkacaktır size.

Arkadaşımın babasına 6 aylık rapor vermişlerdi. Araba aldılar ama sadece bir kez MTV ödemediler. Sonra MTV çıkmaya başladı ama arkadaş arabayı kullanmaya devam ediyor. Sizde de böyle olur büyük ihtimalle.
  • efreet sultan  (21.04.25 00:40:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.