[]

Yurtdisinda kendimize ne kadar sure verelim?

İş bulmadan yurtdışına gitseniz, çalışma izniniz de var diyelim. Kendinize iş aramak için ne kadar süre verirdiniz?
Ne kadar süre sonra yok olmicak burada deyip dönerdiniz turkiyeye?



 
Türkiye'de aylar sürebildiğini düşünürsem en az 1 yıl ama benim çıkış noktam şu olur. Gidip Starbucks'ta çalışırım; çalışmaya, o şehre, o dile uyum sağlamaya başlarım. Bunu yaparken mesleğimde ve bağlantılı işlerde iş başvurusu yapmaya devam ederim.


  • arbre  (15.04.25 20:03:27) 
Bütçe kısıtı yoksa çalışma izni bitene kadar zorlarim


  • mirty  (15.04.25 20:51:30 ~ 20:52:00) 
ilk 1 sene zaten adaptasyonla geciyor fazla performans beklemek hatali olur.
ikinci sene is bulunamazsa stop loss derim.

  • cooperr  (16.04.25 00:01:17) 
eli yuzu duzgun bir is (kendi alaninizda, veya hedeflediginiz kariyer cercevesinde) bulmak icin 2 sene.

tamam mi devam mi icin 5 sene (isi bulduk yerlestik, mutlu muyuz memnun muyuz simdi napiyoruz degerlendirmesi).
  • taurina  (16.04.25 01:01:48) 
6 ay - 1 sene


  • antikadimag  (16.04.25 01:19:45) 
Vize bitimine kadar dövizi yerde bulursan dahi al.


  • cakmayazar  (16.04.25 10:27:18) 
Yurtdışında şartlar zaten zorken 2 sene iş aramak bence gerçekçi değil inanılmaz yıpratır, kenarda birikim olsa bile. O yüzden ben maks 1 sene diyorum.


  • sacrilegious  (16.04.25 10:58:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.