[]

voleybol kadın - fenerbahçe ve galatasaray

Bütçeleri toplam ne kadar çok mu fark var?




 
Fenerbahçe'nin bütçesi 5-6 milyon Euro civarı, Galatasaray'ın 1-2 milyon Euro civarı.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (14.04.25 20:29:14) 
butce degil yapilanma onemli bu tur konularda. parayi basip hemen sonuc alamazsin. bir taraf uzerine koyarak gelmis, bir kultur olusturmus. keza basketbolda da fenerbahce ayni.

bunlar zannediyor ki fenerbahce parayi basip her spor bransinda lider hale geliyor. o isler oyle kolay olsa galatasaray bir futbolcuya yillik 10 milyon euro vermek yerine fenerbahceyi gecmek icin voleybol takimi kurardi.
  • bohr atom modeli  (15.04.25 12:31:08) 
mesele sadece bütçe değil. kültür meselesi, yönetim meselesi ve zaman meselesi. para için sponsor lazım, sponsor için başarı lazım, başarı için topçu lazım, topçu için para lazım. bu zinciri kurmak çok zor.


  • co2s2  (15.04.25 17:56:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.