[]

Enpara’dan hangi bankaya geçtiniz?

Ben Enpara’nın ücretsiz EFT, kullanım kolaylığı ve zamanında fena olmayan günlük faizi için geçmiştim.
Ama son zamanlarda sürekli çökmesi hiç iyi değil. Günlük faizi de berbat durumda. Bir miktar yatırım fonları ve PPF’deyim ama günlük faizde pratiklik için bir miktar para tutmak istiyorum.

Aynı şekilde ücretsiz EFT ve iyi günlük faiz veren GÜVENİLİR bir alternatif öneriniz var mıdır?

 
İlk açıldığı günden bu yana Enpara'lıyım. Hiç çöktüğünü görmedim. Anlık falan oluyorsa da bana rastlamadı. Faiz azlığı konusunda haklısın.

Son zamanlardaki hassasiyetler nedeniyle, dükkanı çoğunluk olarak İş Bankasına taşıdım. Belirli bir yatırıma ulaşanları Özel bankacılık statüsüne alıyorlar ve o statü Enpara'nın verdiği bütün avantajları veriyor. En son bana verdiği günlük faiz de epey doyurucu.
Memnunum yani İş bankasından.
  • Mirket  (14.04.25 18:15:35) 
günlük faiz için en iyisi nkolay. ayrıca her atmden para çekmek ve yatırmak ücretsiz. nkolay bono %45 faiz veriyor pasif bakiyesiz.

bunun yanında burgan(on), alternatifbank, fibabanka önerebilirim. burganda hoşgeldin faizi yok sürekli aynı faiz var. diğerlerinde hoşgeldin süresi var. eft havale hepsinde ömür boyu ücretsiz.
  • jelly bear  (14.04.25 18:40:14) 
Ben de ek olarak banka üzerinde TL değil de altın ya da euro / dolar tutuyorsanız banka nasıl değiştiriliyor diye sorayım, genelde hep bozdurup geçirmekten bahsediliyor da...


  • charbiel  (14.04.25 19:31:12) 
enpara faizde herkese farklı bir oran veriyor. parayı 1 aylığına başka bankaya taşı ertesi ay en yüksek oranı enpara veriyor.


  • my fault  (14.04.25 19:39:44) 
Burgan


  • HellKeePer  (15.04.25 08:22:55) 
n kolay 10 seneden fazla oldu her işlemim için kullanırım (borsa,altın gümüş fon alım,vadeli vb.) faizi hep piyasanın üstünde verir her atmden para çek yatır ücretsiz büyük kolaylık. sırf bunlar için bile tavsiye ederim.


  • gencfb  (15.04.25 09:09:54 ~ 09:11:18) 
@charbiel parayı bankaya gidip elden alıyorsun sonra gideceğin bankaya elden ya da bankadan yatırıyorsun. komisyon vermek istemiyorsan.


  • koela  (15.04.25 10:49:29) 
@koela teşekkür ederim bilgi için


  • charbiel  (15.04.25 14:32:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.