[]

Şarjlı piller hakkında bilgi ve doğa

Çok AAA pil yiyen birkaç tıbbi cihazım var. Bir pilin 4 metreküp toprak zehirlediğini okumuştum. Doğayı zehirlemek hoşuma gitmiyor.
Şarjedilebilir pillere yönelmek istiyorum.
Bu cihazlarda ve kumandalarda kullanılmak üzere şu pillerden hangisini önerirsiniz?

Bir de bu üç harfli marketlerdeki atık pil kutuları çalışan bir dönüşüm sistemi parçası mıdır, göstermelik midir? Kesin bilgisi olan var mı?

www.cimri.com

 
Tek Tek inceleyemedim ama hepsi iş görür ebatı önemli bir de yüksek miliamper değeri olan daha uzun gider.
Şöyle bir şey var Normal piller bir buçuk volttur şarjlı olanlar 1.2 Volt Ama bunun sorun olduğu Hiçbir şey görmedim.
Ben GP markayı kullanıyordum Eskiden
  • kisa  (08.04.25 21:43:26) 
tıbbi cihazda kisa'nin söylediği söylediği 1.2v olayı sorun çıkarmıyorsa al geç. Ben hem Varta hem GP aldım kullanıyorum ikisinden de memnunum. Bendekiler AA ve 2100mah yalnız.

bu arada yurtdışından gelen giden arkadaşın varsa Amazon Basics marka şarj edilebilir piller de gayet iyi ve ucuzlar.
  • nhk ni youkosu  (08.04.25 23:04:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.