[]

Özendiğiniz meslekler

Keşke yapsaydım dediğiniz özendiğiniz meslekler neler?




 
Dermatoloji uzmanı. 5 dakika baktı. 5 dakika konuştu. 10 dakikada 2 bin TL. İnanılmaz bir şey.


  • arbre  (06.04.25 23:18:08) 
Uçak park ettirme mesleğinin (Marshalling) hayranıyım bir çift çubuk alıp sabah akşam uçak park ettirmek isterdim.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (06.04.25 23:18:41) 
Çiftçilik ve hayvancılık.


  • Amaranta ursula  (06.04.25 23:22:12) 
Tıp, mimarlık, bir de ziraat mühendisliğinin orman bitkileri bölümü.


  • Mirket  (06.04.25 23:30:14) 
Savaş pilotluğu


  • gilbeys  (06.04.25 23:33:51) 
Kütüphanecilik. Zamanında okulun karşısındaki kütüphanede çok takılırdım ders çalışırdım. Oradaki teyze idolümdü, kitap alanları sisteme kaydederdi iki dk da bilgisayara ve kitabına devam ederdi. Bütün gün kitap okurdu, elimde her gördüğü kitaba yorum yapardı ve onu bitirince şunu da oku derdi. Ayrıca kütüphanenin içi mis gibi kağıt kokuyordu o kokuya ayrıca hastayım.

Bir diğeri eczacılık. Esnaf gibi takılırdım, sürekli de başında durmazdım
  • kullanicadi  (06.04.25 23:34:51 ~ 23:35:45) 
gitarist
baterist
savaş uçağı pilotu
özel jet satıcısı
  • jelly bear  (06.04.25 23:35:55) 
Doktorluk tabi. Ucakta biri fenalasti gecen, doktorun biri aninda mudahale etti, basit bir tansiyon olayi ama biz fanilerin bu durumda eli ayagi dolasip, panik oluyoruz. Doktorsa bu durumlarda ne yapilacagini biliyor, guven veriyor, karsi tarafa bir faydasi dokunuyor. Hem maddi hem manevi olarak tatmin edici bir meslek. Bense gunun sonunda x sirketine nasil daha fazla para kazandiririm diye calisiyorum.


  • tantamount_to_equivalent  (06.04.25 23:37:39) 
Yapsaydim diye degil ama ozendigim savas pilotlugu, benden once baskalarinin da aklina gelmis zaten. Cok havali bence.
Yapsaydim diyecegim sey de ressamlik...

  • sey mi dostum  (06.04.25 23:40:03) 
kasap olmak isterdim, keskin bir bicakla et temizlemek inanilmaz hosuma gidiyor.

bir de yazlari jet ski, muz falan kiralayan tayfaya coz ozeniyorum, mis gibi butun gun deniz kum gunes, turistlerle sohbet, ustune bir de para veriyorlar.
  • cooperr  (06.04.25 23:50:27) 
Bir spor hocası, öğreticilik.


  • olaylar olaylar  (07.04.25 00:06:56) 
avukati ben olaydim dedigim cok oluyor. coolluktan degil ihtiyactan hukukcu


  • ala09  (07.04.25 00:09:23) 
Yani düşününce aslında mesleğimi seviyorum ama sonuçta kapitalizm uğruna takılıyorum. Bu noktada bir tık insan hayatına daha çok katkisi olan bir meslek yapmak isterdim;
Misal doktorluk mesleğini böyle buluyorum. Onun dışında askeriyeyi böyle buluyorum (dünyadaki en zor iş bence). Onun dışında kar amacı gütmeyen bir kurumda bilim/mühendislik olurdu (misal nasa, misal Fransa'da cea var onun gibi).
Bir de bir şey öğretmek isterdim. Açıkçası üniversitede öğrenci asistanlık yaparken quiz, sinav öncesi ders falan yaptım. Çok hoşuma gitmisti insanlara bir şey öğretmek. Bunu aslında birkaç seneye yapma planim var şirket içi (misal şirket içi denetleme grubuna girip emea bölgesindeki yerleri denetleyip doğru processleri öğretmek vs).

Ama dönüp dolaşıp hep asker ve doktora gidiyorum. Galiba temelde ölüm ile hayat kısmını en çok belli eden iki meslek bunlar.
  • logisticsmanager  (07.04.25 00:28:04) 
AVM'de çocuk treni makinistliği


  • amortisman  (07.04.25 00:49:07) 
4 büyük japon motosiklet üreticilerinden birinin fabrika test sürücüsü olmak isterdim.


  • mirty  (07.04.25 00:50:15) 
yok. ama 1 gün denemek istediğim meslekler var. şu çok büyük makinelerle konteynırları gemilerden limana yükleyenler gibi.


  • ya ben lan neyse  (07.04.25 00:53:16) 
öğretmenlik. aileden sağlam bir gelirim olsa yapmak isterdim. bir beyaz yakalı köle olarak yaz tatili, ara tatili, kar tatili fena özendiriyor ama parası az tabi.

3. kalecilik. baskı yok, stres yok. iyi bir takımdaysan maaşı da dolgun. antrenmana çık al maaşını keyifli.

yorumculuk. spor yorumculuğu olur, survivor panorama yorumculuğu olur. ekrana çıkıp bir konu hakkında görüşlerini anlatmak çok tatmin edici geliyor. ün de katıyor.
  • semaforo de medianoche  (07.04.25 01:10:43) 
NASA’da çalışan önemli bir bilim insanı olmak isterdim. Pilot olmayı da çok isterdim. Başarılı ve ünlü bir ressam olmak da hayalimdi. Yine de, şu anki mesleğimi çok seviyorum. Grafik tasarımcıyım ve bu da hayalimdeki mesleklerden biri.


  • art cat chocolate  (07.04.25 01:13:05) 
doktor olmak isterdim. ve bu sonradan olusan bir istek oss'ye girerken hic istemiyordum.

daha fantastik olabiliyorsa formula 1 pilotu olmayi isterdim.
  • antikadimag  (07.04.25 07:14:18) 
beden eğitin öğretmenliği akşama kadar eşofmanla gez toz.


  • mikahakkinen  (07.04.25 08:21:30) 
Üst seviye basketbolculara, kısa veya uzun mesafe atletlere imreniyorum.


  • kumandanim  (07.04.25 09:36:31) 
sahada çalışan, yeni türleri keşfeden bir biyolog

kısa mesafe koşucusu
  • lüzumsuz adam  (07.04.25 09:48:07 ~ 09:49:38) 
tahtakele dözvicisi, toptancılık, büyük hurdacılık, hayvan alıp satımcılığı, galericilik büyük icra bürosu, simsarlık gibi tomar tomar parayla iş yapan insanları kıskanıyorum. adamlar poşet poşet parayla iş yapıyorlar. öğlenleri bir tepsiye et sebze dizip fırına gönderip 5-10 pideyle çalışanlar ve komşu esnafla yemek yemek. haftada 1-2 kere pavyona gidip para ezmek. zırt pırt araba değiştirmek,


  • ground  (07.04.25 09:55:14) 
özgür bir ülkede savcı olmak ya da adli bilimci olmak...


  • suyin  (07.04.25 11:16:21) 
Uzay mikrobiyoloğu ya da astrofizikçi ya da oşinografiyle ilgili bir alan


  • beetlejuice  (07.04.25 11:39:16) 
sporcu-şarkıcı menajerliği ayda 1-2 gün çalışmayla hepimizin yıllarca kazanamayacağı paraları kazanıyorlar


  • hzmz  (07.04.25 12:41:15) 
Bol miktarda şiddet ve erotizm içeren düşük bütçeli-B sınıfı film oyunculuğu


  • yurtsuz john  (07.04.25 12:59:59) 
Kuyumcu olmak isterdim. Net.


  • drako  (07.04.25 13:59:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.