[]

Adguard android

Çerez ayarları, pop up reklam engelleme gibi tüm ayarları yapmama rapmen Chrome da sürekli reklam çıkınca bu uygulamayı indirdim. Kendi sitesinden indiriliyor Playstore da olan değil. Bunu kullanan var mı? Sözlükte birkaç kişi güvenlik için endişe etmiş (eksisozluk.com , eksisozluk.com )

Ayrıca internet browserlarında bağlantı gecikmelerine, instagramda video izlerken donmalar olduğunu söyleyen olmuş. Kullananlar tecrübelerini yazabilir mi?


 
Android adguard DNS girme yazarak aratın uygulamaya vs gerek yok. DNS girdikten sonra uygulamaların önbelleğini mutlaka temizleyin yoksa eski reklamlar çıkmaya devam eder. Bu yöntem %99 internet hızını da etkilemez.


  • uşak tezgahlarının halı dokuyanları  (06.04.25 10:54:36) 
adguard güvenli, daha bir yamuğunu görmedim, 2009'dan beri faaliyetteler ve kurumsallaşmışlar.

chrome'da full paket reklam engellemek için adguard'dan başka alternatif yok gibi. olsa dahi teknik olarak o da aynı yöntemleri kullanacak.

bütün olay https filtrelemesinde yatıyor. adguard kendi sertifikasını dayatarak https içeriğini okuyup reklamları filtreliyor ve bu da tüm reklamlardan kurtulmanızı sağlıyor. ama bu sadece browser için böyle. bir de google reklamları gömülmüş sıradan uygulamalar için. youtube gibi gelişmiş uygulamalar adguard'ın sertifikasını ciddiye almaz, onlar için ayrıca uygulama düzeyinde modifikasyon gerekir.

illa ki az bir miktar gecikme olur, bu sizin toleransınıza bağlı. bazı websiteleri reklam yüklenmediği için sayfanın yüklemesini geciktirebilir vs.
  • kesmekes laleler  (06.04.25 13:02:26) 
Direkt DNS değiştirmeyi önermem. Hem interneti yavaşlatır (evet, kesin yavaşlatıyor) hem de DNS'siz girmek istesen uğraştırıcı.

NextDNS kullanıyorum (iphone'da) ve istediğim an tek tıkla DNS'i değiştiriyor ve telefondaki tüm uygulamalarda reklamları engelliyor. Sadece safari ya da başka bir tarayıcı değil. Reklam delisi oyunlardaki reklamlar bile engelleniyor. İşim bitince de DNS'i kapatıyorum, yine tek tık.
  • himmet dayi  (06.04.25 18:47:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.