[]

yunanistan'da içki fiyatları nasıl?

ev arkadaşım yunanistan'a gitti ama orada işi gücü var şimdi çocuğa market gez fiyat araştırması yap demek istemiyorum. fiskidir uzodur kallavi içkilerin fiyatı türkiye'ye kıyasla nasıl, daha uygun mu? uygunsa ne kadar fark ediyor bilen var mı? ona göre rica edicem 1-2 şişe getirmesi için ama çok kayda değer bi fark yoksa hiç şeyapmiyim.




 
generalmarketcorfu.gr
generalmarketcorfu.gr
Market fiyatları ya online'la aynıdır ya da biraz daha ucuz olabilir.
  • kobuzchu kiz  (04.04.25 13:36:13) 
marketlerini bilmiyorum da bir kaç gün önce edirne'den yunanistan'a günübirlik gittim. migros'ta 1275 lira ya satılan büyük rakı'yı, 790 tl'ye karşılık gelen bir euro tutarına aldım yunanistan tarafındaki free shop'tan. viski filan sevmediğim için bakmadım ama herhalde benzer oranda diğer içkilerde de avantaj vardır sanıyorum.


  • wilhelmwasmuss  (04.04.25 13:45:54) 
Ustteki arkadasin paylastigi link turistik bir ada olan Corfu'da bir online market oldugu icin keskin bir veri saglamayabilir, mainstream marketlerin internet sitelerini kontrol edin bence: Sklavenitis, Lidl, Mymarket gibi.


  • freedonia  (04.04.25 19:36:32 ~ 19:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.