[]

spotify listesi yapmak para kazandırıyor mu

instagram'da spotify şarkı listesi reklamları görüyorum. yani direkt instagram'a para verip listenin reklamını yaptırıyorlar. peki para kazanabiliyorlar mı? bunu neden yapıyorlar?




 
listenin aralarına normalde kimsenin dinlemeyeceği parçaları koyup o parçaların sahiplerine organik dinlenme kazandırıyorlar.


  • okinawalı taş kağıt makas ustası  (01.04.25 15:54:21) 
Bu tarz bir iş modeli var tabi. Bir çok liste yapıyorlar örnegin hip hop listesi. Bu listeyi takip eden 1 milyon kişi var. O listeye girebilmek için o kişiler para ödüyor bunlara. Onlar da dinleme kazanıyorlar


  • limonlu eksi  (01.04.25 16:09:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.