[]

burgas ve bulgaristan

salı günü burgas tarafına geçelim diye düşündük dereköy’den. çok bi beklentimiz yokta nerelere gitmek, ne yemek ve ne almak lazım?




 
Center da gezinin,happy de yemek yiyin,birde jumboya gidin ıvır zıvır alın.derekoyden gelirken beyliktaş a sozopole falan bakın.tam bir günlük hafif organizasyon.


  • duptıs  (30.03.25 23:30:27) 
Yol çok kötü, dikkat edin.


  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (31.03.25 16:35:13) 
emcekare olmadi einstein olsun bari, tam tersi cok keyifli bir yoldur.Ne acidan kotu dediniz?

Deniz kenarinda cok taatli bir parka acilan caddesi var.O caddede dolasip parkta oturur denizi seyrederdim.Severim Burgazi.Hatta biraksalar yasardim da :)
  • turkuaz  (31.03.25 16:53:38) 
Yolda kocaman yarıklar vardi geçen yıl. Ondan söyledim


  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (31.03.25 17:19:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.