[]

Nintendo switch'i nasıl bilirsiniz

amaç aile içinde tv ekranı karşısında joy/conlarla hareketli oyunlar oynamak, birlikte eğlenceli vakit geçirmek. var mı deneyimi olan? önerir misiniz yoksa vakit ve para kaybı mı?




 
Denemeden bilemezsiniz, öyle bir alet. Bence eğlenceli. Kimisi çocukça buluyor, kimisi tapıyor.


  • orient blue  (21.03.25 12:15:04) 
chipliyse dadından yenmez. diğer türlü oyunlar aşırı pahalı.


  • zeleno  (21.03.25 15:00:44) 
Bizim evde once wii vardı,sonra switch geldi.bizim için fazlasıyla eğlenceli.şimdi switch2 çıkıyor,onu bekliyoruz.


  • duptıs  (21.03.25 15:25:54) 
Tv ekranında kendi joyconuyla oynamak zor. Çok küçükler.
Switch’in benim için güzelliği koltukta fifa oynarken sızmak:)
Bence bireysel kullanım için uygun ve aşırı keyifli. Ailecek oynayacaksanız ps veya xbox.
  • artci sarsinti  (21.03.25 19:20:06) 
playstation'ımı satıp nintendo switch aldım çok pişmanım. oyunları çok pahalı. seçenekler xbox ve ps'e göre çok daha az. fifa gibi çok bir grafik esprisi olmayan oyunlar bile çok ciddi downgrade yiyor, üstüne fps düşüşü yaşıyor. 6 ayda bir açıp yarım saat sports oynuyoruz.


  • brakgn  (21.03.25 23:40:26) 
iyi biliriz. en iyi konsol bence. handikapi oyunlarin pahali olmasi. gamestop olsa turkiye'de cok guzel oynanir ucuza.


  • antikadimag  (22.03.25 02:27:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.