[]

Ekşi Duyuru’ya yeni özellikler

eklesin. Şu kullanıcı adlarına mobilden tıklayabilsek de kullanıcıların neler yazdığını görebilsek artık. Ya da yazdığımız bir duyuru silebilsek.

www.eksiduyuru.com için yazıyorum.

Yani bunları eklemek zor değildir diye düşünüyorum.

 
Kime sorarsanız sorun buranın en eskileri derler ki Compumaster burayı geliştirmek istemiyor, böyle kullanılırsa kullanılsın diyor.

Yıllar içinde kaç kez sordum aldığım tek cevap budur.

Bence çok yazık ediyor ama yapabileceğimiz bir şey yok.
  • muhayyer divan  (19.03.25 18:10:48) 
compumaster kendi yapmak istemiyor sanirim, ama disaridan gelecek yardimlara acikti eskiden. yani developersaniz, boyle bir sey yapmayi teklif ederseniz, belki kabul eder. ben daha once mobil uygulamasini yapmak istemistim eksi duyuru'nun, gerekli her seyi paylasmisti, ama sonra bana zor gelmis, yapmamistim.

aslinda simdi de mobil uyumlu modern websitesini yapmak istiyorum ama yine zor geliyor, compumaster da hala acik midir bu tarz seylere bilmiyorum.
  • lemmiwinks  (19.03.25 18:15:58 ~ 18:17:18) 
Kanka duyuruya en son 1873 yılının nisan ayında yeni özellikler eklendi sonra da bu işler bırakıldı ama buna rağmen hala yeni bir şeyler istiyor olmak, bilemiyorum, daha önce kimsenin böyle bir isteği olmamış gibi "ya yeni bir şeyler yapılsa iyi olur" fikriyle ortaya çıkmak sence de gerçeklikten uzak bir çıkış değil mi ya, olanla idare et işte ne olacak burası da böyle, ekşi'ye de mesela her gün yeni bir şey ekleniyor orada da yenilikten kimse mutlu olmuyor, siz de mevcut özelliklerin yenilenmemesinden mutlu olmuyorsunuz, insanoğlu böyle ne yazık ki her şeyden mutsuz olan bi canlı türü işte.


  • Bir ben var benden şurada  (19.03.25 18:21:23) 
Şu kullanıcı adlarına mobilden tıklayıp kullanıcıların neler yazdığını görebiliyoruz zaten? Ana sayfadan değil de duyuruyu açınca oluyor.


  • kobuzchu kiz  (19.03.25 20:08:16) 
Mobilde de yazdigin duyuruyu silebilirsin.

Sayfanin en altinda "mobil gorunumden çik" butonu var, ona bastiktan sonra telefon ekranina zoom at ve duyurunun yanindaki (X)e bas.

Voila !
  • feastofthedamned  (19.03.25 21:19:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.