[]

Vize başvurusunda verilen otel ismini fake yazmak sorun olur mu?
Hollanda'da arkadaşımda kalacağım normalde, randevu bulunmadığı için Belçika'ya başvuruyorum. Belçika'da kalma niyetim yok, o yüzden vize başvurusunda bir otel ismi girip sonra orada kalmasam, veya rezervason şart ise sonra başka yerden rez yapsam sorun olur mu?

Otel ismini belirtmek yetmez, rezervasyon onay formu da koyman gerekiyor.
Booking'ten ücretsiz iptal edilebilir bir rez yap tarihleri tutan, onu koyarsın. Vizeyi aldıktan sonra da iptal edersin.
Booking'ten ücretsiz iptal edilebilir bir rez yap tarihleri tutan, onu koyarsın. Vizeyi aldıktan sonra da iptal edersin.
- Bruce
(14.03.25 12:44:04)

Ilk gidisiniz falansa nadir de olsa oteli arayip konfirme isteyebilir gumrukteki polis.
Bir de maddi durumunuzla ortusen bir otel rezerve edin.
Bir de maddi durumunuzla ortusen bir otel rezerve edin.
- brkylmz
(14.03.25 12:46:41)

Sağlayacağınız bilgilerle rezervasyonunuzu kontrol etmek 1 dakika sürüyor. Vize görevlisi bu işlemi yaptığında ve rezervasyonu bulamadığında elinde ret vermesi için çok güzel bir sebep olmuş olur. Bunun yerine, iptal edilebilir bir rezervasyon yapabilirsiniz. Vizeden sonra iptal edip hayata devam.
- but that was just a dream
(14.03.25 12:46:52)

şirkette vize başvurusunda bileti sunup sonra iptal etmişler, adamlar kontrol ediyor, direkr red gelir hem de sebebiyle.
- kimlanbu
(14.03.25 13:22:27)

brkylmz +1
vizeden sonra değil, havaalanı polisini geçtikten sonra iptal etmen en garanti yol.
vizeden sonra değil, havaalanı polisini geçtikten sonra iptal etmen en garanti yol.
- yazar yazmaz yazan yazar
(14.03.25 13:23:58)

Yap bi booking iptal edilebilen başvuru, vize çıkınca iptal edersin. Sürekli bunu kullanıyorum. Son schengen'im 2 yıllık.
- panta bey
(15.03.25 01:19:51)
1