[]

Yurtdışında Casino hakkında iki soru

O kadar kazanacağımdan dolayı değil ama merak ettim.

1) Türkiye'ye girişte hangi miktarda problem yaşarım? veya şöyle sorayım, hangi miktarda problem olmaz?

2) Diyelim es kaza yüksek bir miktar kazandım. O parayla PS5, Iphone 16, Rolex aldım. Birkaç şey daha alıp bir miktar kaldı. Saati taktım, telefonu kullanmaya başladım. Bu yöntem nasıl sizce? Girişte Ülkem yetkileri tarafından; arkadaşım Sen hayırdır, bir gelsene sen, arkadaşı alayım deyip beni misafir etme ihtimali var mı?

 
1. Ülkeler (Amerika, Avrupa Birliği vb.) yurtdışı çıkışlarındaki götürülebilecek nakit miktarını 10,000 para birimi ile sınırlamışlardır. Eğer saptarlarsa bunun üzerindeki miktarları açıklamakla yükümlüsünüz. Ülke girişlerinde de yüksek miktarlarda nakit para eğer farkedilirse benzer işlemlere maruz kalırsınız.

2. Bu yöntem makul ve kullanılabilir. Zaten bu şekilde girerseniz kişisel eşyalar olarak tanımlandığından kimse kolunuzdaki saati, cebinizdeki telefonu soramaz ama gene de "low profile" takılmakta fayda var. Aklınızdaki netleştirmek adına siz bir gümrük yasalarını inceleyin, orada net bir şekilde açıklıyordu ama bence sizin durumunuzda bir sıkıntı yok.
  • burka  (12.03.25 21:23:11) 
Yasadisi degil belgeli, legal sekilde kazandiginiz para sorun olmaz. Cikarken de girerken de kaynagini belgeleyeceksiniz o kadar. Genel olarak 10 bin Euro altinda beyana gerek yok, ustu icin kaynagini belirtiyorsunuz.


  • sertac akin  (12.03.25 21:32:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.