[]

Fiber İnternet Hk

Merhabalar

Ofisimizde vdsl internet altyapısı üzerinden 100 Mbps kullanabiliyoruz. Bu yetmediğinden fibere geçelim istedik. Telekom, çevre binalara fiber verebiliyor fakat bizim bina için altyapı çalışması yapılmamış. Yönetim izinlerinin alınması halinde 5-6 ay aralığında internetin bağlanabileceği söylendi. Ancak bize biraz acil lazım. Bunu nasıl çözebiliriz?

Telekom dışında fiber altyapı yok, bilenler yönlendirebilir ise çok memnun olacağım

 
ust kademeden araya bi adam sokmak ise yarayabilir.


  • dokunmakalbime  (12.03.25 12:56:09 ~ 12:56:21) 
Bir hat daha alarak iki ayrı Network oluşturulabilir

Nispeten pahalı cihazlarla bu iki hattı tek hat gibi de kullabilirsiniz (bundan çok emin değilim ama. Mümkün diye aklımda kaldı)
baktım da, var tabi,
www.hepsiburada.com
gibi dual wan destekleyen modem/router varmış.

ayrıca şuna göz atın: www.asus.com
  • kisa  (12.03.25 13:04:29 ~ 13:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.