[]

Amerikada Doğum konusunda tecrübe paylaşabilecek biri var mı ?

Eşim 3 aylık hamile :) Amerikada doğum konusunda bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim. Seçenekler arasında kayboldum.




 
En son bu konu vardı.
Nasıl sonuçlandı bilmiyorum.
Dava hala sürüyor olmalı
www.aa.com.tr
  • diyecevaplandı  (11.03.25 00:11:03) 
kanada’da doğsa olmuyo mu


  • deartheodosia  (11.03.25 00:14:34) 
trumop bunu kaldirmadi mi yaw?
sakin kanada'ya bulasma, dogmamis cocugun basini belaya sokma.

  • cooperr  (11.03.25 01:38:57) 
Kişisel tecrübem yok ancak vize görüşmesi veya Amerikaya girişte hamile olduğunuzu anlarlarsa bir sıkıntı çıkacaktır. Süreyi buna göre ayarlamanız gerekir.

Hamile olduğunuzu öğrendiyseniz bir an önce ülkeye giriş yapın.
  • runaway  (11.03.25 01:59:23) 
hocam facebook gruplari ve tahminen simdi telegram gruplari vs. var bu konuya ozel, buradan ziyade oralardan bilgi almak daha mantikli olacaktir.


  • kassiopeia  (11.03.25 12:06:33) 
merhaba öncelikle tebrik ederim, benim arkadaslarım orada doğum yaptı. Genelde Miami veya Los Angeles tercih ediliyor, gayet memnun ayrıldılar bebek doğduktan sonra vatandaşlık hizmetleri hızlı oluyor demişti. Belirli bir süre önce gitmek gerekiyor bunu yapan ajanslar oluyor genelde onlar ev vs ayarlıyor veya kendiniz airbnb'de yapabilirsiniz.


  • mysql34  (11.03.25 13:04:27) 
kanada’da yaşayanların kanada’ya çamur atması da almancıların kurulu düzenimiz olayına benziyor. pasaport istiyorlar işte, bebeği kanada’da bırakıp dönmeyecekler.

neyse, abd için konuşursam ben yıllar önce los angeles’taki bir hastaneyle iletişime geçmiştim ve doğum paketleri vardı. sezaryen/normal doğum değişiyordu. doğduktan sonra arabaya ana kucağı koymak şarttı, öyle şeyler hatırlıyorum. ajanslar da var hem kanada hem abd için, bir google aramasına bakar.

doğumdan sonra zaten sertifikayla beneğin fotoğrafını çekip başvuru yapıyorsunuz, pasaportunuzu aldıktan sonra da tr’ye dönüş. her şeyi siz de halledebilirsiniz ama altından kalkamazsanız anlaşmanız daha iyi.
  • deartheodosia  (11.03.25 17:27:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.