[]

skype'ye sonradan kişi ekleme sorunu

yeni skype grubunu kurarken 15 kişiyi ekledim grubu kurdum herkes gruba eklendi.

Sonradan 5-6 kişi daha eklemek istedim ama gruba eklenmiyorlar. bunun bir sebebi var mı? kişi ekle diyorum kişileri bulup seçip gruba ekle diyorum ama eklenmiyorlar. acaba onlar mı onaylayacak daha sonra skype'e girerken?


 
Skype mayısta kapanıyor. Özelliklerini kısıtlıyo olabilirler yavaş yavaş.


  • artci sarsinti  (07.03.25 14:02:24) 
@artci sarsinti oluşturduğum grupta başkaları birilerini ekleyebiliyor ben ekleyemiyorum ya:(

hem android telefonumdan hem pc uygulamasından ekliyorum olmuyor ya sabır.
  • kanasla intihar eden adam  (07.03.25 14:25:55 ~ 14:26:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.