[]

mayisin ilk haftasi kaş nasil olur?

cok mu soguk olur denize falan girilir mi? zaten normalde de suyu serin oluyor. sakin zamanda kafa dinlemek icin erken gitmek istiyorum 19 mayis 3 gun tatil olunca millet abanir simdi kesin.




 
eylül hatta ekime nazaran soğuk olur fakat girilir, en güzel zamanı diyebilirim.


  • yap desem yapmazsin he  (05.03.25 14:25:03) 
Deniz keyfi yapamazsin soguk olur. Yüzer cikarsin yani tabii girebilirsen :)


  • sonsuz  (05.03.25 14:27:41) 
denize girilebilir ama daha çok plajda vakit geçirilir çünkü tam ısınmaya başladığı zamanlar oluyor mayıs ayı. tabi ben en son 17 ocakta denize girmişim oradan hesabını yapabilirsiniz


  • bravoteam  (05.03.25 14:45:46) 
mabadınız donar


  • nuisance2  (05.03.25 15:41:28) 
Geçen sene Mayıs ayında gittik, tenha çok güzeldi ancak denize 15-20 dakika günün en sıcak zamanında girebildik.


  • mirty  (05.03.25 15:41:43) 
sezon açılmadan kaşta kalabalık falan olmaz. denize girilir ama soğuk olur. ama girilir.


  • mikahakkinen  (05.03.25 16:52:31) 
Deniz suyu geç ısınan geç soguyan kocaman bir kütle. Bu yüzden ekim ayında bile giriliyor. Ama Mayıs'ta halen daha aralık ocak Şubat aylarının Soğuttugu denizin etkisi sürer. Yani keyifli olmaz.


  • makbur  (05.03.25 17:53:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.