[]

Adli psikiyatri hakkında bilgisi olan var mı? Özel ofisleri yok mudur?

arkadaşlar adli psikiyatr'dan hastalıgım üzerine rapor çıkarmasını isteyeceğim.
vize danışmanım normal psikiyatr istemiyor tutturdu adli psikiyatr olacak diye.
Araştırdım heryerde kanun ve suç ile ilgili şeylere baktıkları yazıyor. benım suc ıle alakam yok sadece bipolar hastasıyım.

google dan yapay zekadan özel ofisde bulamadım. bişey cıkmıyor yapay zeka normal pskiyatrların telefonunu verıyor hepsını aradım ve ısın ılgınc tarafı adlı psikiyatr ne tam onlarda cozememıs galıba. geri mail attım dedim hukuki şeylere bakıyorlar burada ama adam hala yazıyor özel ofis bakın lütfen diye. bilemiyorum yardıma ihtiyacım var. bu adli psikiyatr olayı tam olarak nedir bulamadım bi türlü.

 
bakırköy erenköy gibi ruh sinir hastalıkları hastanelerine bakın ya da sizi kim yönlendiriyorsa nereye gideceğim diye sorun. istemeyi biliyorlarsa nereden nasıl alacağınızı da biliyor olmaları lazım.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (28.02.25 17:22:20) 
Kanatlı +1
Nereden alacağınız konusunda yönlendirme isteyebilirsiniz.

Adli psikiyatri raporu kapıdan gelenin istemine göre rapor düzenlenen bir şey değil. Adli durumlarda bile neden gönderildiği resmî yazıda yazar, ona göre cevap verilir.

Ne konuda değerlendirilme istendiğine dair bir yazı alıp o yazıya cevap yazdırmak daha uygun. Bu arada sizi takip eden hekimle de iletişime geçip sorabilirsiniz. Her halükarda kim görürse görsün sizi takip eden yerden epikriz isteme ihtimali var.
  • master of ceremonies  (28.02.25 17:37:22) 
@master of ceremonies
@kanatli kont

Psikiyatriye gittim belgeyi aldim ama vize danismani ve avukat olan bu kisi benden adli psikiyatra gitmemi soyluyor o zaman ben bulamadim biliosan sen soyle mi yazim napim adam yabanci
  • Zetnikov  (28.02.25 18:12:44) 
Yabancı olduğu için zaten bizdeki durumdan haberi yok. Yardımcı olamaz.
Bizde özel adli ofis yok.
Mahkeme kanalı ile gelen resmi yazılara yanıt olarak psikiyatristlerden oluşan bir kurul rapor veriyor.
Bunu söyleyin.
  • pro9it9is9  (28.02.25 18:40:23) 
yabancı avukat tr'deki işleyişi bilmiyor muhtemelen o yüzden sallamış özel ofis falan diye. adli psikiyatri öyle kafaya göre atlayıp gideyimlik bir yer değil. savcılık, mahkeme vb bir makam tarafından verilen yazı üzerine belli bir amaca yönelik raporlar düzenlenir. bu nedenle de kamu kurumları bünyesinde bulunurlar.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (28.02.25 18:52:44) 
Adli psikiyatri Türkiyede çok yeni bir bölüm. Özel yerleri falan yok devletle çalışıyorlar. Öyle her gidene rapor falan yazmaz.


  • mikahakkinen  (28.02.25 20:50:31) 
arkadaşlar en son yarın gidip bi pskiyatri doktoruna 2 dakika sorup %100 emin olaraktan adama cevabını vericem


  • Zetnikov  (28.02.25 21:25:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.