[]

İzmir kitaptan fotokopi çeken yer

İzmir içinde götüreceğim kitaplardan (toplamda 4 kitap yaklaşık 1000 sayfa) fotokopi çektirip teslim alabileceğim bir yer var mıdır? Eskiden Bornova civarında bu işleri yapan yerler vardı ama güncel olarak devam eden var mıdır bilmiyorum.




 
1 adet ise yapmayabilirler, ben olsam camscanner gibi bir telefon uygulaması ile pdf yapıp öyle çıktı alırdım


  • pislick0  (22.02.25 12:00:21) 
buca eğitim fakültesinin myo çıkışındaki fotokopiciler yapıyordu pandemi öncesi. şimdi durum nedir bilmiyorum.


  • biravekahve  (22.02.25 14:16:03) 
Bornova'da gün fotokopi vardı genelde tıp fakültesi öğrencilerinin gittiği, hâlâ vardır muhtemelen orası yapar diye düşünüyorum. Yeri değişmediyse metrodan inince küçükpark tarafina geçip bir arka sokaktaydı


  • nundu  (22.02.25 16:01:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.