[]

Evliler nasıl aldatıyor

Evli değilim mi diyorlar, evliyim ama mutsuzum mu diyorlar? Bildikleriniz nasıldı?




 
İkisini de diyorlar, mutsuzum bile demeyebilirler aldatmak için sebebe gerek yok.


  • olaylar olaylar  (20.02.25 19:18:25) 
utangaç olup evli olduğunu söylemiyorlar.


  • rhan  (20.02.25 20:02:32) 
Evliyiz ama aynı evde kardeş gibiyiz, boşanma aşamasındayız diyorlar. Akşam 7'den sonra arama diyor ya da ikinci telefonu arabada bırakıyorlar. Mesajlaşıyorlar. Bazıları için evli olmanızın zaten önemi yok.


  • Mehmettheslim  (20.02.25 20:52:34) 
Vallahi benim gördüğüm evliler evlilerle her fırsatta fikfik halinde.


  • allah yazdiysa bozsun  (20.02.25 21:26:16) 
cilveleşme aşamasında medeni durumunu söylemiyorlar.

iş bittikten sonra pek konuşkan oluyorlar. anlat babam anlat (seve seve dinliyorsun)

evet genelde ilgisizlikten yakınıyorlar. son doğurduğu çocuk onun son seksiymiş falan filan...

benim türkiyede ve avrupada denk geldiklerim böyleydi yani bir arkadaşımın denk geldikleri...
  • yurtsuz john  (20.02.25 22:21:11) 
Arkadaşım kadın, evli olduğunu söylüyor. Erkekleri yatakta bassan bu kim derler, onlar söylemiyor.


  • Kahvedesu  (20.02.25 23:00:38) 
Çogu bosanma asamasinda oldugunu söyler ama ne hikmetse göt korkusundan ne arayabilir ne de baska bir sey yaparlar.


  • feastofthedamned  (21.02.25 08:09:11) 
burada bir tane suser böyle. evli olduğunu söylemiyor, bayağı bayağı duygusal ilişki yaşıyor. yanınızda eşini aradığında kız kardeşi olarak anlatıyor. durum ortaya çıkınca önce inkar, sonra da "çok sorunlarımız var, zaten ayrılacağız" diye durumu çevirmeye çalışıyor. bildiğim tek örnek buradan ve kendisi patolojik bir yalancı.


  • eileengray  (21.02.25 14:52:43 ~ 14:55:30) 
Tanıdığım bir örnek evliyim ama mutsuzumdan ilerlemişti, eşine de arkadaşıyla şehir dışına gittiğini söylemişti.


  •   (21.02.25 15:35:27) 
Kadınları bilmiyorum ama bir erkek, "evliyim ama ..." diye bir cümle kuruyorsa, %99 yalan söylüyordur, amacı sadece sekstir. Bunu bilerek kabul edin veya "ayrıl öyle gel" deyin.

Erkek kişisi, özellikle akşamları ulaşılamıyorsa, e-devletten evli olup olmadığını kontrol edin. Yanınızda açtırın, bakın.


.
  • kartallar yuksek ucar  (21.02.25 17:18:38) 
bahane göt gibidir herkeste bulunur :) bin türlü yalan var hepsini nasıl sıralayalım, mit ajanıyım, askerim, polisim, pilotum vs. vs.


  • selam  (21.02.25 17:35:57) 
isin varken is aramak daha avantajli, ayni mantik.
evlilerin baskasini bulmasi cok daha kolay bence, hele biraz da paran varsa erkeklerin isi cok cok kolay.

  • cooperr  (21.02.25 19:44:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.