[]

Eş dostla iletişimde kalma sebepleriniz ne?

Mesela sosyalleşmekten keyif aldığınız için mi, aramazsam arayı açtı derler ayıp olur diye mi gibi… arkadaşlarınızla akrabalarınızla işten arkadaşlarınızla hangi güdülenmeyle kesintisiz irtibatta kalıyorsunuz?

Bu iletişimde kalma konusunda hiçbir isteklilik ve motivasyonunuzun olmadığı, mutsuz, aşırı depresif, çok stresli olduğunuz dönemlerde nasıl iletişimlerinizi devam ettiriyorsunuz?

Şimdiden çok teşekkürler…

 
muhabbet etmeyi sevmek, düz geyik.

insanlıktan zerre tat almadığımda genelde milleti aramayı bırakyıroum o zamanda beni arayan insanlar ile görüşüyorum.
  • duyurukullanıcısı  (13.02.25 15:06:23) 
muhabbet etmeyi, goygoy yapmayı, yeri gelince dert paylaşmayı/dinlemeyi severim.

hayattan kopmak istediğim zamanlarda da düz düşünüyorum ve iletişimde kalmıyorum :)
  • chanandler bong  (13.02.25 15:28:00) 
Anne babanın hala ölmemiş olması.


  • Mehmettheslim  (13.02.25 20:57:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.