[]

Çevrenizdekler ne kadar yalnız olduğunu biliyor mu?

İş yerindekiler, aileniz vb. yoksa çaktırmamaya çalışıyorsunuz.




 
Is yerindekiler ve ailem bilmiyor, yakın arkadaşlarım biliyor. Çaktırmamak gibi bir çabam olmadı hiç.


  • Amaranta ursula  (10.02.25 19:36:50) 
şu an yalnız değilim fakat geçmişte;

yakın çevrem ve ailemden uzaktayken onlar ne kadar yalnız olduğumu bilmiyorlardı ben de çaktırmamaya çalışıyordum. Bir yılbaşını yalnız geçirdim, aileme arkadaşlara gideceğim kutlamaya demiştim üzülmesinler diye.
  • biravekahve  (10.02.25 20:08:42) 
Benim tam tersi çoğu kişi beni yalnız sanıyor ama mikro bir çevrem uzun süredir sevdiğim bir ilişkim var, özelimi pek paylaşmıyorum gerekmedikçe.


  • titanic kemancısı  (10.02.25 20:24:17) 
Biliyor.


  • Mehmettheslim  (10.02.25 20:24:42 ~ 20:25:42) 
Bilmiyor, tek başıma ameliyat falan oldum, hasta olunca aileme söylemem arkadaşlarıma da “iyiyim yaa hafif geçiyor” derim. insanlara yük olmamak konusunda saplantılıyım, hastalıklı bir düşünce biliyorum. Annem yalnızsın diye üzülüyor musun diyor arada, yoo diyorum keyfim yerinde, ama değil.


  • fildirfildir  (10.02.25 21:05:06) 
Yalnız değilim, çok cutie arkadaşlarım ve ailem var.


  • gabe h coud  (10.02.25 21:09:45) 
'Everin beni. Yoksa biraz daha yaşlanırsam başınıza kalcam.' dedim hepsine.
O gün bugündür uykuları kaçıyor. :)

  • Mirket  (10.02.25 21:52:14) 
bırak yalnızlığı, işyerindekiler beni *m üstünde **t s***yor zannediyor.


  • tabudeviren  (10.02.25 22:56:28) 
Kalabaliklar icinde cok yalnizdim ve bir gün onu buldum


  • Zetnikov  (11.02.25 00:16:13) 
Yakın arkadaşlarım ve ailem biliyor, gizleme gereği duymuyorum. İş arkadaşlarının bilmesine gerek yok.


  • seni tanıdığım güne lanet olsun  (11.02.25 02:24:12) 
ailem biliyor, iş yerindekiler de tahmin ediyordur diye düşünüyorum.


  • inheritance  (11.02.25 13:52:49) 
Eğer yalnızlıktan kasıt "bir gönül ilişkisi içinde olmamak" iste tabi ki biliyorlar, yalnızlığı sevdiğimi de biliyorlar. Sinir olacak kadar.

Diğer anlamda ise, yalnız değilim. Ailem var, çok sık görüşmesek de güvenebileceğim bir akraba ve arkadaş çevrem var. E yeter.
  • d max  (11.02.25 14:37:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.