[]

ev boyatma fiyatlari

selamlar, 2+1 evimizi boyatacagiz, bina 6 yillik ama onceki ev sahipleri cok fazla civi cakmis onun izleri falan da duzeltilecek. birkac gundur etraftaki boyacilardan fiyat aliyoruz, ortalama 35k fiyat veriyolar. jotun isterseniz 40k diyorlar. bize cok geldi ama birkac boyacidan bu fiyati duyunca da normali mi bu anlayamadik. armut’a sormadik, iyi boyaci oldugunu duydugumuz birkac kisiye gittik sadece. sizce normal bi fiyat mi bu yoksa armuttan iyi puanli biri de ayni isi gorur mu?

konum istanbul


 
2023 yılında ablam 6000 tl gibi bir ücret ödemişti yanlış hatırlamıyorsam, 35 bana çok geldi, 1,5 yılda o kadar artmış olamaz sanki.


  •   (02.02.25 19:56:49) 
Yüksek biraz 20-25 civarı normaldir. Konuma göre de değişir tabi. 2023 de ben de 3+1 evi 10 bine boyatmıştım


  • efruz  (02.02.25 19:58:27 ~ 19:58:55) 
Bütün binayı boyasan o kadar tutmaz. Ben 150 metrekareyi 3-4 ay önce 2500'e mi ne boyadım.


  • Mehmettheslim  (02.02.25 20:25:40) 
dolmabahçe sarayının iki odasını boyatsan o fiyat olmaz.
armut a girin teklif alın

  • jamswety  (02.02.25 21:30:55) 
@efruz+1
Delik kapatmak işçiliği etkileyecek ve malzeme masrafını çok etkileyen bir şey değil.
3+1 evi, evin duvarları kötü olduğu için eşya taşırken oluşan vuruk kırıklar, çivi izleri... Tadilatıyla 10bine boyattım. Malzeme de dahil bu fiyata. Aldığım en yüksek rakam da 13bindi
  • strawberry first  (02.02.25 21:53:39) 
Bilal

+90 553 710 30 36

Numaranı dayın Mustafa dan aldım de.

İstediğin kalite iş çıkartır.

Armut vs saçmasapan insan kaynıyor

Halihazırda üst segment konutlarda iş yapıyorlar pişman olmazsınız. Butik işlerde daha makul fiyatlara çalışır
  • topkapiaksaray  (02.02.25 22:26:30) 
Armuta ilan ac
Pesin para verme
Malzeme sen al
Astardan sonra kac saat beklenicek boyadan sonra kac daat beklenicek net bir sekilde anlas.
Odemeyi ibandan yap.
  • die fetten jahre sind vorbei  (03.02.25 00:02:06) 
Delik dediğin dübel varsa kesip, dümdüz çivi çakılmış ise söküp yine içini alçı ile doldurun üzerini çekecek...

Eski boya kalkmadan astar çekip yeni boya atacak, us beş rotus yapar...

35 bin lira çok istemişler, taş çatlasa 10 bin tutar. 2023 Mayısında Antalyada 95 m2 V boyattım, rotus, iki kırık kapı tamiri, tüm kapıların boyanması, tavalardaki duvar kağıtları söküldü filan... Boya dahil 7000 lira ödedim. Bu 2024 kasımda kiracı çıktı, yine boyattım aynı ustaya 10000 verdim.
  • mahsus mahal  (03.02.25 00:02:26) 
bi ay önce 130 m2 malzeme hariç 15 bin


  • sttc  (03.02.25 00:22:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.