[]

sınıf öğretmeni ne iş yapar ki?
bi arkadaşım müzik öğretmeni, bi okula atandı, 7-b'nin sınıf öğretmeni yapmışlar. arkadaş daha önce yapmadığı için çok endişeli. ne tavsiye verelim de teskin edelim onu. ne yapmalı? teşekkürler tavsiyeler için.

Dönem başında kim hangi sıraya oturacak belirlenmesi (bi yaştan sonra öğrenciler kendi de belirleyebilir ama ortaokulda yine bi öğretmen müdahalesi gerekebilir), sınıf başkanı/temsilci seçimi, yılbaşına doğru yılbaşı çekilişi gibi aktiviteler hep sınıf öğretmenliği dersinde olurdu bizim. Onun dışında da çok bir işlevi yok genelde rehberlik/sohbet işlevi olabilir.
- nundu
(01.02.25 22:01:26)

Rehberlik gibi bir ders vardı ve sınıf öğretmeni olan coğrafya hocamız ile sohbet/ muhabbet ediyorduk biz de diye hatırlıyorum ortaokulda. Boş derse eşdeğerdi yani :)
- huzurlarinizda huzursuzluk
(01.02.25 22:09:25)

@huzurlarinizda huzursuzluk ortaokulda yokmuş maalesef.
- redcat
(01.02.25 22:11:53)
1