[]

Köpeği nasıl kendime alıştırabilirim?

2 tane dişi köpek var. Kış olduğu için küçücük bir odadan dışarı çıkartılmıyorlar. Biri çok uysal, diğeri sürekli hırlıyor. Uysal olanı gezdirdiğimizde agresif olan içeride kalıyor, ağlıyor. Kendisine su ve yem bile verdirmiyor. Bu köpeği kendime nasıl alıştırırım?




 
Uzaga kiy veye onune at atarken agzinda hep ayni sesi cikar o sesi duydumu yenek yiyecegini anlar her seste senin yemek verecegini dusunur alisir


  • Zetnikov  (01.02.25 08:21:19) 
Yemek verirken elinizden yedirmeye alıştırın. İlk başta yemeğini elinizle getirin, yakına koyun. Her gün bir kaç cm daha yakına koyun. En son direkt avucunuzdan yesin.

Bunun dışında onunla konuşmayın, ani hareketler yapmayın, sevmeye çalışmayın ürkmesin. Belki bir iki gün, en fazla 3-4 haftada dostunuz olur. Sonra bol bol sevin, birlikte gezin her gün. Mutlu olun.
  • alfired  (01.02.25 11:12:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.