[]

Münih metro bileti soruları

Münih’e gideceğim yarın. Otelimiz merkezde. Havaalanından hangi metroya binmem gerekiyor? 3 kişi olduğumuz için metro biletini hangi tarifeden almam gerekiyor? Bir de Prag’a gideceğiz Prag’a tren biletini nereden almalıyım? Bu soruları cevaplayacak birisi olursa müteşekkir olurum.




 
münihte havalimanından metroya indiginizde bilet makineleri var, oradan alabilirsiniz. haupt bahnhof merkezi istasyon ama haritadan bakin otelinize en yakin durakta inersiniz. almanyada cok süre gecirecekseniz ve seyahat edecekseniz 49 euroluk bilet öneririm. 49 euro karsiliginda 1 ay boyunca her türlü toplu taşımaya biniyorsunuz. yok bir kac gün kalacagiz diyorsaniz 3 günlük bilet yeter. Prag biletini de int.bahn.de sitesinden alabilirsiniz. IC kodlu trenler daha konforlu ve hızlı gidiyor ama daha pahali. R kodlu trenler daha uygun fiyata, onlari tercih etmeye calisin.


  • deckard  (27.01.25 17:30:10 ~ 17:33:07) 
bu cekya'ya ait bir firma, tren bileti icin bir bakin derim:
regiojet.com

  • Sour  (27.01.25 18:04:34) 
www.cd.cz

bu da çeklerin resmi tren sayfası. münih-prag için buradan da kontrol edebilirsiniz. prag'la ilgili merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz, burada yaşıyorum.
  • vayanasinisayinseyirciler  (27.01.25 19:17:42 ~ 19:21:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.