[]

alkolle sigara tüketimi

1 hafta oldu sigarayı bırakalı gözlerime inanamadığım bir şey oldu. içki ortamında alkolle sigara içen insanları gözlemledim. kronemetreyi ayarladım adamlar 7-8 dk ya bir sigara yakıyor ( evet bunlar arkadaşım) kötü haberim var ben de böyleymişim. ulan şansa hayatta kalmışız senelerce. sorum şu ki neden alkolle içilen sigara yağ gibi akıyor?




 
öncelikle tebrikler sigarayı bıraktığın için.

alkol damarları gevşettiğinden ve beyni de pusladığından kontrol ve farkındalık azalıyor.
sigara içtiğini unutup tekrar içiyor olabilir. nihayetinde sigara bir alışkanlık ve bağımlılık.

benim savım bu.
  • mathilda.may  (08.01.25 18:41:43) 
ikisinin birlikte tüketiminin toplam zevki arttırması +1

bu arada @wayfarer, nasıl anlatmışsın hocam öyle ya :)
  • makarnavodka  (08.01.25 20:14:26) 
3 arkadaşım normalde sigara içmezler. sadece alkol alırken gidip paket alıyorlar. kalanı da bırakıp gidiyorlar. çok garip bir şey bana göre. bir arkadaşım da 3 günde falan 1 paketi bitirir. ama alkol varken benden daha fazla içiyor. kendimdem de alkol alırken normalden fazla içiyorum. sebebi alışkanlık bence.


  • ground  (09.01.25 11:45:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.