[]

kindle vs kobo (türkçe için)

merhaba. özellikle türkçe içerikler için kindle mı yoksa kobo mu tavsiye edersiniz? pdf'ler için de kullanıldığı zamanlar olacaktır illa ki.

ikinci soru olarak, hangi modeli tavsiye edersiniz?


 
Aralarında çok büyük farklar yok. Arkaadn aydınlatmalı bir model işinizi görür. Türkçe içerik için Kobo bir tık önde olabilir çünkü Kobo'nun kendi sitesinden direkt alıp okuyabilirsiniz. Kindle alırsanız bu yasal Türkçe kitapları okumak için bir iki ek adıma ihtiyaç var, atla deve değil gerçi, hallediliyor.

Ben Kindle Paperwhite kullanıyorum ve gayet memnunum. Bu arada muhtemelen bilginiz vardır ama PDF, e-kitap okuyucular için sıkıntılı bir format, hele de teknik içerikli olanlar, o konuda bildiğim kadarıyla Kindle da, Kobo da eşit derecede işlevsiz.
  • salihdt  (03.01.25 02:53:02) 
Ben kindle kullaniyorum hic turkce yada yabanci dil ayrimi yapmamıştım cunku kendim sallamasyon sitelerden indirip icine atiyorum

Sanirim kobo da turkce kitap magazasi falan olabiliyor heralde direk indir diyor olabilirsin yanlis miyim

Bunu arastirmak lazim
  • Zetnikov  (03.01.25 11:57:12) 
Ek olarak

Eger internetten sallama sitelerden indirim dersen belesimsi seyler ben kindle paper white aldim mukemmel

Eger pdf icin soruyorsan aciyor ama telefondaki gibi akiskanlik yok kanirtmali

Illa pdf cok onemli dersen bi tane tablet alsan daha iyi olur cok uzun okumicsksan yoksa gozler perte cikabilir

Sadece kitap okuyacagim 24 saat dersen kindle paperwhite nlmukemmel bi cihaz.

38 yasinsayim bu yasima kadar sorsan aldigin en iyi 3 sey nedir oraya kindle koyarim pisman olmazsin
  • Zetnikov  (03.01.25 12:01:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.