[]

Legoland 1 Ocak’ta Kapanıyor

1 ocak’ta kapanacak olmasından dolayı online satış kapanmış sanırım.

gişe fiyatı ne kadardı hatırlıyor musunuz sayın suserler? bugüne dek küçük çocuk bulamadığımdan gitmek kısmet olmadı :) kuzenimi kandırabilirsem yarın ufaklığı da alıp edirne’den bi istanbul turu yapabiliriz legoland için :) ama maliyeti önden belirtmem gerekecek.

Bir de çocuk bileti yetişkin bilet fiyatı ile aynı mıydı yoksa daha indirimli mi biliyor musunuz acaba?

 
Eger degistirmedilerse 485 tl'ydi fiyat. (Cocuk ve yetiski ayni fiyat. Ikisi beraber girmek zorunda, tek giris yok)

Gecen sene 1000 liraya yillik sinirsiz almistik. Icerisi kohne ve eskidi artik. Kapanmasi surpriz olmadi yani.

1inde kapanacagi icin cogu seyi toplayip kaldirmis bile olabilirler. Gitmeden arayip sorum bence.
  • brkylmz  (28.12.24 12:26:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.