[]

Pazar günü Eskisehir'de kahvalti

Sehir disindan arkadaslarim gelecek. Uzun yillardir sehirden uzak kaldigimdan nerede ne zaman ne yapilacagina dair hafizam taze degil.

Ögle üzeri 12'ye dogru arkadaslarim Eskisehir'de olacaklar. Kahvalti yapmak istediklerini söylediler.

Birkac saat oturup, muhabbet edip kahvalti yapabilecegimiz güzel bir mekan arayisindayim.


Önerilerinizi bekliyorum :)

 
Ayten Usta mı, Ayten Abla mı, öyle bir yerin kahvaltısı çok popülerdi birkaç sene önce. Hâlâ iyiyse orası olabilir.

Adres getirdim: maps.app.goo.gl
  • kobuzchu kiz  (21.12.24 18:40:18 ~ 18:42:29) 
Bir kaç saat oturmalık değil ama çok lezzetli yer Doyuran kahvaltı salonu var. Uzun oturalım, ortam da şık olsun derseniz Espark'taki Varuna Gezgin iyi gibiydi.


  • en bi orijinal  (21.12.24 18:51:02) 
Ayten Usta hem aşırı pahalı hem de curcuna olur Pazar günleri.


  • zeleno  (21.12.24 20:26:24) 
Ayten usta kazık. Adı var sadece
Doyuran veya Acıktım

  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (21.12.24 21:58:21) 
doyuran+1


  • adivar  (22.12.24 15:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.