[]

bu taş fırın makineleri iş görüyor mu yoksa pazarlama şeyi mi gene?

şunlar?

alıp 1 kere mi kullanır atarız gene yoksa :D
alıp kullanıp memnun kalan var mı?
eskinin elektrikli fırını değil mi bu yaw? üstüne koy taş al sana taş fırın.
taş fırına olayı katan odun ateşi değil mi?

www.trendyol.com

 
Taş fırının özelliği, zemindeki taşın geç ısınan ve geç soğuyan, dolayısıyla da ısıyı uzun süre aynı derecede muhafaza eden özellikte olması. Hatta bu özelliğini daha iyi sağlayabilmek için taş fırınlarsa zemin tuğlası döşenmeden önce zemine cam kırığı ve onun da üzerine tuz sererler.

Sonuçta mantıklı olan, o linkteki fırın yerine @sanemkk'nın önerdiği taşı alıp normal fırında kullanmak. Özellikle pizza yapımında güzel sonuçlar alırsınız.
  • Mirket  (19.12.24 12:27:54) 
makine almak yerine fırın taşıda iş görüyor? refika kullnıyor işe yarıyor.
www.trendyol.com

  • eja  (19.12.24 13:19:12) 
Son cevaptaki linktekine benzer bir urun denedim. Firini 5-10 dakika belki isitmisimdir ama cok da zorlamadim. Normal pisti iste, biraz uzun surdu. Daha onceki benzer duyuruda birisi tasin cok uzun surede isinmasindan bahsedince kafamda bir simsek cakti. Bence kullanilir ama gunluk kullanim degil, 40 tane lahmacun 10 tane pide yapcaksindir kullanilir.

Duyurudaki urune gelince, gene benzer birseye sahiptik ailecek. 3-5 kez gene boyle cok miktarda yapmak icin kullanildi ama bir sonra yuzune pek bakilmadi. Kullananlar da biliyorum. Ancak bunlar pizza yapip yiyelim tipi insanlar degil de, misafir gelecek, yapmisken 20-30 tane gozleme yapim de hem misafir yer, hem birkac gun yeriz, buzluga da atariz vs diye dusunen insanlar.
  • mbond  (19.12.24 13:30:19) 
9 bin liraya eve soyleyecegin pizza sayisi kadar kullanmazsin.


  • hot potato  (19.12.24 20:19:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.