[]

Eskiden sahip olduğunuz kötü alışkanlık veya Huy nedir?

Önceden Herkesi kendim gibi zannederdim ve boyle yasardim sonra birgun patladi bu hikaye. Benim gibi degillermis.




 
Gym'de 5 saat ağırlık antrenmanı yapabilirim ama yürümekten nefret ettiğim için hiçbir yere yürüyerek gitmezdim, şimdi markete falan yürüyerek gidebiliyorum biraz kendimi geliştirdim bu konuda.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (22.10.24 23:47:54) 
@kaleci saçli yirtici forvet

sen oylr soyleyince komik anim geldi aklima. Kiloluyken toplu tasima ozellikle otobus binmezdim ayakta gitme ihtimali oldugundan. Ayakta fazla duramiyordum. Ne zaman spora baslayip bacak calistim otobuse binmeye basladim. Artik ayakta durabiliyorum :)
  • Zetnikov  (22.10.24 23:51:47) 
Öyle bir durumda sadece ayakta durmak değil sağa sola dönmek arkalara ilerlemek boş alanlara girmeye çalışmak da sıkıntı olabilirdi, en doğrusunu yapmışsın kendi adına tebrik ederim :)


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (22.10.24 23:54:29) 
Çok eskiden plakaları ezberlerdim :)


  • gabe h coud  (23.10.24 00:13:06) 
Çok sert bir üslûp kullanırdım. Çok sert konuşurdum. Şimdi öyle değilim.

Eskiden küçüktüm, şimdi büyüdüm... :) tam da bu yüzden o kadar sert konuşuyordum sanırım.
  • muhayyer divan  (23.10.24 01:32:41) 
Çok söz keserdim, azalttım baya.


  • Bruce  (23.10.24 01:33:55) 
okuyunca hatırladım. benim yanımdan araç geçince plaka ezberleme huyum var ama özellikle yaptığım bir şey değil. sonra unutup gidiyorum. ama yıllar evvel alıp sattığım arabaların plakaları hâlâ aklımda.

söz kesme bende de var. şimdi dikkatlice dinlemeye çalışıyorum.

sevmediğim huy bacak sallama. bırakmaya çalışıyorum.
  • phonex  (23.10.24 02:58:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.