[]

Gönülsüz buluşma mı?

29K o
32E ben

Cuma günü dedik ki, buluşalım Pazar günü, anlaştık. Cumartesi günü ise aradim, dedi ki izinliyim Pazar günü, yatayım bugün dedi ve Pazartesiye erteledik. Bugun aradı, aksilik var mi dedim. Yok, nereye gideceğiz dedi. Beşiktaş dedim. Ofisine 2 vasita, 10km uzaklıkta. 30 dakika sürer. Beşiktaş'ı sevmiyorum, ofise yakın bir yerlere gitsek dedi. Tamamdır dedim ama ofisine yakın yürüyüş yapabileceğin yer bile yok, kahve içilecek yer var. Ben bunu gönülsüz olmak olarak yorumladım. Sizden gelecek cevaplara göre de cevap vereceğim. Sizce nedir?

 
Bence gönülsüz ya hani olsa da olur olmasa da olur gibi davranıyor

Ben olsam yine de ona yakın bir yerde kahveci seçeneğini kabul eder oradaki sohbetin gidişatına göre son kararımı verirdim
  • grimavi  (21.10.24 13:07:38) 
Hep mi böyle uyuşuktu yoksa size mi özel?


  • titanic kemancısı  (21.10.24 13:09:20) 
Bana da gonulsuz gibi geldi. Ancak su da var, bu bir cift olma potansiyeli tasiyan bulusma ise daha net olunabilirdi bence, direk mekan, saat. Boyle tekrar yoklamak falan da heyecani dusuruyor bence.


  • mbond  (21.10.24 13:10:07) 
Bence gidip bir gör gönüllü mü gönülsüz mü yüz yüze daha belli olur yürüyüş yapmazsanız oturup bir kahve içersiniz senin kafanda da netleşir


  • kisa  (21.10.24 13:12:21) 
Hep mi uyuşuktu yoksa bana mı özel?
Vallahi bilemiyorum. O kadar tanımıyorum.

Kesin mekan, saat ve araba olayi.
Biraz yürür öyle bir yere oturur, sonra iyi gidiyorsa duruma göre bakarız diye düşündüm. Yanlış düşünmüş olabilirim tabii. Araba var ama serviste, yoksa alırdım tabii.

Tekrar yoklamamin sebebi ise yilan hikayesine döndü, 3-4 kez ertelendi, iptal oldu.
  • Shepard  (21.10.24 13:23:54) 
"pazar günü seninle buluşacağıma yatayım tavanı izleyeyim" demiş işte, daha gönülsüzü mü kalmış ya? Bal gibi biliyor işte pazarın izin günü olduğunu, listede senin önünde biri olur diyince seni yedeğe atmış işte.

şimdi de yol gitmek istemiyor.

sen istiyorsan git bir kahve iç, bilemiyorum.
  • babilfish  (21.10.24 13:36:54) 
Gönülsüz. En iyi ihtimalle naz sınırlarını zorluyor. 3. bir şart gelirse ben veda ederim mesela. Bence olmaz.

3-4 kez ertelenebilir. İptal olabilir. İşi çıkabilir ya da o gün canı istemeyebilir insanın ama %90 ihtimalle sıkıntılı.

Senden araba bekleyen, 2 durak öteye gitmeyen kişinin de 500T ile İstanbul turu yapıp gideceği kişi(ler) vardır.
  • nawar  (21.10.24 13:37:20) 
Gönülsüz ama bunun senden kaynaklı sebepleri olabilir. ilişki başında gelişine plan yapmak savrukluk getirir. Dün belli olduysa buluşmanız, nerede nasılı niye bugün konuşuyorsunuz? Yarın 7de Beşiktaş, şuraya gidicez ok mu dicektin dün konuşacaktınız olur olmazı.
Bunun son saate kalmış olmasından ötürü, hatta belki de pazar planını da bu plansızlık, ciddiyetsizlik yüzünden rahatsız olup gönülsüz hale gelmiş olabilir.

Bi kadına nereye gideceğiz sorusunu, sürpriz yapmadığın sürece sordurma ilişki başında.

Tüm bunlardan bağımsız olarak da gönülsüz olabilir tabii, sen ölç biç orasını ben gördüğüm kadarına yorum yaptım.
  • Bruce  (21.10.24 13:55:00 ~ 13:55:58) 
Evet merak eden duyurucular, hanım kızımız tekrar ekti. Bir yerde randevum vardı dedi. Can sağlığı, iş dışında iletişime geçmeyelim dedim. Olur mu öyle şey biz iş dışında da iletişime geçebiliyoruz dedi. Cevap yazmadım.


  • Shepard  (21.10.24 18:27:42) 
Salla gitsin, ilgi budalası dediğimiz tür kendisi.


  • mirty  (21.10.24 23:31:35) 
Mirty+1

Sendeki de net hareket. Tebrikler
  • kisa  (22.10.24 07:10:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.