[]

Telegram Hk.

Şu tap to play leri oynamak için açmıştım moonbix için, sonra memefiydi şuydu buydu derken zırt pırt girmeye başladım. Bir tane oyun için wallet a 1 dolar para gönderecektim telegram içinden ton wallet oluşturdum sonra güvenceye alın falan dedi doğum tarihimi adimi soyadımi girdim normalde oylesine bir nick yazılı hala. Bu bilgileri girene kadar sıkıntı yoktu. Sonra parayı da sorunsuz gönderdim ton cüzdana binanceten, tondan da istedigim oyuna attım. Sonra birden biri yazdı, merhaba (ismim) naber. Aşırı şaşırdım yani ayarlarda kapatmıştım her şeyi, sonra dönüp baktigimda contact sync seçeneğinin açık oldugunu gördüm. Ama bu adam ben onu kapattıktan sonra mi önce mi yazdı onu hatırlamıyorum. Emin değilim.

Nasıl gördü nasıl yazdı bana, belli ki numaram şak diye çıktı onda. İlla ki bir yerden taniyorumdur ama ben tanimiyorum seni dedim mecburen. Sync i kapattım ver i benim rehberimde o isimde birisi zaten kayıtlı değildi. Şu an telefonumda kayıtlı olmayan birisi yazdı bana, belki zamanında kaydetmisimdir bilmiyorum. Şimdi bu tekrar olur mu engellemek için bir şey yapabilir miyim. Ben telegram kullandığımı normal rehberimdeki insanlar bilmesin istiyorum veya tanımadığım insanlar beni numaramı yazarak telegramdan bulamasın? Var mı böyle bir özellik. Yoksa WhatsApptaki gibi mi calisiyor?

Son olarak duyurunun telegram grubuna girmiştim birkaç hafta önce girip birakmistim, mesaj sayısı 1700 falandı en son, bir ara okurum belki yazarım diyene kadar gruptan çıkarılmışim :D

 
telegrama giriş yaptığınızda tüm rehbere bildirim gidiyor "sanguine telegrama katıldı!! ona merhaba de" minvalinde. ayarlardan her şeyi kapatıp full anonim olabilirsiniz.


  • carisch  (14.10.24 23:59:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.