[]

Tadilat masrafi 2024

Sevgili arkadaslar,

yakin zamanda evinde tadilat yaptiranlar var mi?

Brüt: 125, net 108 metrekare bir apartman dairesi. 3+1.

Bir tuvalet,
bir tuvalet banyo,
bir mutfak,
tüm odalarin parkeleri,
ve tüm odalarin kapilari yenilenecek olsa tahmini ne kadar bir masraf cikar?

Mutfak ve tuvalet-banyo kisimlarinin fayanslari, tuvalet ve dus kabini, mutfak dolaplari bunlarin tamamen degistigini varsayiyorum.

Konum eskisehir.
Malzeme kalitesine, orta kalite diyelim.

 
Tüm malzeme fiyatını kabaca hesaplayıp min. 3 ile çarpın


  • apocalipy  (07.10.24 00:39:23) 
Bu yaz bu işle ugrastim. Asgari 600 e biter. Bolca pazarlk sart.


  • halk  (07.10.24 08:36:42) 
ev al satçıları oluyor evi tadilat yaptırıp sattıyorlar böyle bir adam bulup yaptırabilirsin içini veya en kafan temizi iç mimar ile çalışacaksın tadilat sırasında bilmediğin türlü nüans çıkacak zamanlamaları tutturamayacaksın. veya sana alçı al diyecekler sana zamanı geçmiş sönmüş alçı veya yanlış alçı verecekler.
mesela duşakabin için 3 adam geldi biz kafan koçtaştan alır taktırırız zannediyorduk fayansı ayrı biri kırdı biri bağlantıları yaptı biri duşakabini taktı, fayansı kıran ve döşeyen yanlış döşemiş bir daha geldi tekrar kırıldı vs vs gibi saçmalıklar

  • eja  (07.10.24 08:43:02) 
wc: 75
wc banyo : 175
mutfak : 250
parkeler: 35
kapılar: 100
boya: 50

malzeme, pazarlık, ustalarla mı yoksa firma ile mi çalıştığına göre çok değişir. fakat asgari 600bin +1

yakında bir tanıdık sadece mutfağı komple 500bine maletti (büyük bir mutfaktı ama tadilatta malzeme çok değiştirir fiyatı)
  • nuisance2  (07.10.24 09:04:25 ~ 09:06:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.