[]

insanlarla sohbet ederken size sormadan onlara cevap veriyor musunuz?

mesela konusuyorsunuz

adam sıze nerelısın dıye sormadı

nerelı oldugunuzu soyler mısınız

yanı karsı tarafa kendınız hakkında sureklı bılgı verır mısınız genelde

yoksa dıkkat eder mısınız karsı tarafın sormasını mı beklersınız

ben dıkkat ettım de
bazı ınsanlar hıc bısı anlatmamak ıcın caba sarf edıyor gıbı
bazıları ıse nerdeyse tc kımlık nosunu verecek kadar cok anlatıyor

 
Benimki klasik is yeri:

Samimi olmadiklarimla

Good morning, bonjour fasli. Sonra bugunku hava durumu, daha sonra Toronto Blue Jays, Toronto Maple Leaf, Montreal Canadiens agirlikli spor konusuyoruz.

Samimi olduklarimla

Good morning, bonjour fasli. Sonra bugunku hava durumu ve aksaminin nasil gectigi, daha sonra Toronto Blue Jays, Toronto Maple Leaf, Montreal Canadiens agirlikli spor, haberlerdeki birkac hassas konu cok dikkatli sekilde kelimelere dikkat ederek daha sonra aksam ya da hafta sonu icin plan olup olmadigini konusuyoruz.

Bizim ortamda fazla paylasmak iyi degil.

Cok yakin gordugum, guvendigim ,evime gidip gelen benzer dusuncedeki insanlar ile politika'dan dine kadar herseyi konusabiliyoruz.
  • thetruenorthstrongandfree  (18.09.24 20:47:10) 
Ben önceden önemsemezdim, artık vermiyorum. Sırf telefon numarasıyla dahi yedi göbek akrabalarınıza ulaşabiliyorlar. Her yere yayıldı bu bilgiler. Birçok insan bunun sıkıntısını çekiyor. Ne gerek var ki? Zaman geçtikçe öğrenilir zaten. Daha baştan kişisel bilgileri vermenin alemi yok bence. Konuşacak bir sürü konu var.


  • akhenaten  (18.09.24 22:50:05) 
ben önceden herseyımı anlatırdım cekınmezdım ama son ozellıkle 2 yıldır bısey anlatasım gelmıyor cunku ılerde karsıma cıkıyor anlattıklarım. ınsanlar dedıkoduyu cok sevıyor heralde herkese anlatıyorlar


  • Zetnikov  (18.09.24 23:10:35) 
Sorulmayan hiçbir şeyi cevaplamam, cevaplamak istemediğim hiçbir soruyu karşıya sormam.


  • nawar  (19.09.24 12:42:22) 
Eskiden anlatırdım. Mesela bir keresinde şakayla karışık "hakkari'de çatışmaya girdim." diye birini trollemiştim. tüm ilçeye yayılmış bu konu insanlar dedikoducu işleri güçleri yok gıybet ediyorlar. Bu olaydan sonra kimseye kendim hakkında bilgi vermem.


  • komando kani var bende  (19.09.24 16:01:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.