[]

Mülakatın Ertelenmesi ve Dönüş Yapılmaması ?

Selamlar,

Geçen hafta perşembe günü büyük bir holding ile bir mülakatım vardı fakat mülakata hiçbir ik yetkilisi katılmadı ve dönüş yapılmadı. Ben de bu durum için mail attım ve aradım yine dönüş yapılmadı.

Bir sonraki gün ulaşabildim o gün elzem bir durum olduğu ve katılamadıklarını, bu hafta için yeni bir gün için görüşme yapmak istediklerini belirttiler. Ben de daha fazla vakit kaybetmemek için pazartesi dedim ve hala dönüş yok.

Bu durumda sürekli bu konu için aramalı mıyım ? Çok mu darlamış olurum?
Yoksa olması gereken midir bu belirsizliği gidermek ? Ek olarak yeni bir ilan daha açmışlar tecrübemin olduğu bir alanda ona da başvurmalı mıyım?

Bu işi ve şirketi çok istiyorum :( Yorumlarınızı rica ediyorum.

 
çok istiyorsanız darlayın bence


  • jülsezar  (16.09.24 14:07:33) 
Çok profesyonel durmaz ve itici gelir diye korkuyorum :(


  • caffeinecontent  (16.09.24 14:10:51) 
üzgünüm ki işe alınmayacaksınız. darlamanızın bir etkisi olmayacak en fazla yalandan 1 kez daha görüşülür


  • koela  (16.09.24 14:12:17) 
@koela maalesef daha hiç mülakat yapamadık. Ik yetkilisi o gün rahatsızlanmış ve acil olarak çıkmak zorunda kalmış. Hatta kendisi yeni bir planlama yapmak istediğini belirtmişti. Ama hiçbir hareketlilik yok.


  • caffeinecontent  (16.09.24 14:14:23) 
@caffeinecontent o zaman haber bekleyin yanlış bir zamana denk gelmişsiniz.


  • koela  (16.09.24 14:17:44) 
"Bu işi ve şirketi çok istiyorum " böyle düsünmemen gerek iste. bu duygusal bir bakis acisi.
senin yerine baska birini bulmus olabilirler, ikcilar tatile cikmistir, bisiler bisiler

sana daha sonra dönüs de yapabilirlerle yapmaya da bilirler. kendini bir ise kitlemek büyük bir hata. duygusal kesinlikle düsünmemen gerekiyor.

su an olmasa baska zaman kaybedersin...
  • robert bosch  (16.09.24 14:19:49) 
@robertbosch çok doğru bir yorum. Fakat duygusal olarak bakmıyorum olaya tamamen ne istediğimi biliyorum artık. Son iş yerim bana çok büyük dersler verdi. Şu an neresinin iyi olup sorunsuz devam edebileceğimi daha net anlayabiliyorum.
Son iş yerim küçük ölçekli bir firmaydı ve şartlarından dolayı kabul etmiştim. Daha önceki tecrübelerim büyük ölçekli firmalarda oldu hep. Bu yüzden burayı çok istiyorum. Tamamen de umut bağlamıyorum, alternatif bakıyorum arka planda.

  • caffeinecontent  (16.09.24 14:23:49) 
ara ara bir şey olmaz sanki kendileri çok kurumsal davranmış. Terbiyesizlik başka bir şey değil


  • respect  (16.09.24 14:24:39) 
@respect çok teşekkür ederim şimdilik mail üzerinden yazdım anlam veremiyorum olanlara gerçekten


  • caffeinecontent  (16.09.24 14:27:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.