[]

erkek berberi nasıl bulunur?

yaklaşık 12 yıldır kadıköy/moda'da aynı berbere gidiyorum. iyi güzel günlerimiz oldu. ense aldırma dışında neredeyse başka berbere gitmedim sayılır.

abimizin hala modada hatırı sayılır müşterisi özen gösterdiği bir stili var ama artık olmuyor yani. pek beğenemiyorum artık kesimini.

saçlarım uzun o sebeple kesimi öyle standart bir berber yapamıyor. dene/yanıl yaparak da saçmaları kaybetmek istemiyorum. nasıl bir berber seçmeliyim?

şu an 600 civarı veriyorum. biraz daha çıkabilirim.

avrupa/asya yakasında olabilir.

www.instagram.com
şu tarz kesimler yapabiliyor olması lazım.

3-5 denemem oldu ama abiler belli ki ilk defa bende test ediyorlardı yeteneklerini, öyle olmasın istiyorum.

 
600 mü veriyorsun? ERKEK BERBERİNE????????
aaaa aklımı çıldırıcam feneryolundaki berber 50 tlye saç sakal ense ne varsa yapıyor

  • neira  (14.09.24 22:22:41) 
@neira Acıbadem'de en soon 450 idi


  • put it in your appropriate place  (14.09.24 23:46:58) 
Ben de 14 sene sonra berber değiştirdim :( Açıkçası harita uygulamalarında yakın çevredeki tüm berberlerin yorumlarını okudum tek tek.

500 verdim bu yaz ucuz bile gelmişti öncekinden sonra.
  • aguen  (15.09.24 00:58:19) 
mahalle arası bir yer yerine ali gür e falan mı gidiyorsun abooo


  • neira  (16.09.24 12:28:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.