[]

Kiralik arabada cizik

Merhabalar, yolcu360 sixt uzerinden kiraladiginiz arabanin arka tamponda buyuk bir cizik fark ettik.
Araba icin ek sigorta almamistik, standart kaza sigortasi var.
Bu durumda tamiri biz ödeyeceğiz degil mi? Bir de asagi yukari bu durumda masraf ne olur?
Belki yakin zamanda yasayan birileri yardimci olabilir.

 
daha önce var mıydı bu çizik önce onu öğrenin. hasar listesinde vardır.
eğer araç sizdeyken çizilmişse gidip yaptırın yoksa 10 katını isterler.

  • neira  (14.09.24 15:58:59) 
Gidip yaptirinca anlarlarsa daha fena olmaz mi?
Bir de bir gunde anlasilir muhtemelen yenilendigi degil mi, araci ptesi teslim edecegiz.

Bu arada bu cizik yoktu. Bizdeyken olmus.
  • kaputt  (14.09.24 16:03:09) 
Yaptır +1 ama büyük ihtimal yetişmez Pazartesi’ne.

2.500 verdim bir kaç ay önce benzer bir çiziğe. Sigorta yaptırmamıştım.
  • gabe h coud  (14.09.24 16:10:07) 
Türkiye'de olmadı ama başka bir ülkede, kurumsal firma yol açtığımız çizik için makul bir ücret aldı. Tamponu vurmuştuk bir yere. Gene Trabzon'da bilindik kurumsallardan bile olmayan bir şirket, müşterisi arkadaş Suudi Arabistan'dan gelen bir hint olmasına rağmen gene normal sayılabilecek bir rakam aldılar. Bence birşey demeyip teslim edin gitsin, ne olacaksa olsun. Pastayla geçecek birşeyse yapabilirsiniz tabii.


  • mbond  (14.09.24 22:58:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.