[]

Trendyol'da ayda 1.2m lira kazanmak

Bu nasil oluyor ki ?

Sözlükte bir kiz tüm masraflar da dahil bu kazanca eristigini söyleyip bir de görsel paylasmis.

eksisozluk.com

Bir yil önce bin lira sermaye ile baslayan kisi ne satiyor da aylik bir milyon küsür kazanabiliyor. "Ticari zeka, herkes yapabilir" vs demis de komik yani. Yeni bir Dilan Polat vakasi gibi geldi.

Bu iste bi terslik yok mudur ?

 
Görüntünün fake olduğuna o kadar eminim ki.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (14.09.24 10:17:58) 
Bence bir sıkıntı var neden; bu işe çok net paralarla giren, isi ticaret olan arkadaşlarım var. Onlar bile böyle para kazanmadi ve hayatimda da 1000 lira sermaye ile reklam da almadım sırf egitim aldım hop şimdi 1 sene sonra ayda 1.2 milyon lira kazanıyorum diyen birine pek denk gelmedim.
Misal 1 sene sonra ayda 50-60 kazaniyorum dese tamam ama ayda 420 bin lira karim var demiş. Başka bir yerde 27 yaşında olduğunu yazmış falan. Arka plani bence bu kadar basit değildir.

  • logisticsmanager  (14.09.24 10:52:53) 
Yazarin Pp paranin asıl kaynagini söylüyo


  • abuzer  (14.09.24 10:55:45) 
@abuzer

O efsane zaten ;D

Ayni yazarin bir entry'sinde de sey vardi, 6 ay sonrasina gün verilen bir muayene için kendisine torpil geçilip ayni güne yazilmismis falan...o kadar parasi olanin devlet hastanesinde isi ne.
  • Yourcousinmarvinberry  (14.09.24 11:03:37) 
sayfada sağ tıkla, inceleye tıkla, sayıları değiştir.


  • bravoteam  (14.09.24 11:32:28) 
Kız eğer uzun süredir bunu kurgu olarak entry lerinde yazmiyorsa, bal gibi de bu parayı kazanmış olabilir? Nihayetinde zor olan o niche ürünü bulabilmektir. Sizin ticaret ile ugrasan arkadaşlarınız bulamamış olabilir.


  • summerof69  (14.09.24 11:45:11) 
yabancı böyle bir adam vardı, insanlara kurslar falan veriyordu belki ismini hatırlayan olur, sonra tüm kazançlarının sahte olduğu falan anlaşılmıştı. gerçekten kazandıysa aferin ama ben inanmıyorum. sırf flört imkanı oluşturmak için bile kendini çok varlıklı lanse eden erkekler ve kadınlar var.


  • deartheodosia  (14.09.24 12:24:20) 
Ne sattığı önemli. Telefon satıyordur, ayda 20 tane satarsa yeter bu ciroya.
Ama işin içinde olan biri olarak söyleyeyim. Reklam vermeden bir cacık yapamazsın. Gir trendyola döner tablası bile satılıyor. Herhangi bir ürünü arattığında 100k+ sonuç çıkıyor. Yeni bir ürün koyduğunda o ürünün tepeye çıkması en az 3 ay o da mucizevi satışa dönerse.
Bana fake gibi geldi.
  • Omelas'ı Terk Eden Köylü  (14.09.24 12:25:11) 
Su ekran goruntusu sahte olmasa bile herhangi bi yerden alir koyarsin bir suru insan paylasiyor boyle ekran goruntuleri.


  • floydian  (14.09.24 12:33:30) 
Açıkçası gerçeklik konusuna takılmıyorum ancak niche ürün konusunu öne sürenlerin atladığı konu satılan şey her neyse onun niche olarak kalmaması. Mesela güzel bir çanta tasarladınız, Amazon'da satmaya başladınız; belli bir hacim yakaladığınızda birileri direkt olarak sizin ürününüzü uzakdoğuda yaptırıp size rakip çıkıyor. Üstelik sizin ürününüz niche ve mesela maliyetli bir şeyse sizin ürününüzden daha dandiğini yaptırdığı için sizden daha ucuza da satıyor... Onu geçtim Amazon bile Amazon Basics adı altında aynı şeyi yapıyor. O yüzden e-ticarette niche ürünle (mesela el yapımı ürünler) az satış yapıp iyi ciro yapmak mümkün ama çok ciddi hacimler yakalandığında o alanın niche kalması için ortada ya patent falan olacak ya da öyle bir şey satacaksınız ki, siz binlerce ürettirip satıyor olmanıza rağmen bunu bir sebepten dolayı başkaları ürettiremiyor vb. olacak.


  • salihdt  (14.09.24 13:19:59 ~ 13:22:04) 
ne hikmetse bu ablaların hepsi de pek paylaşımcı oluyor ve deli paralar kazandıkları halde çok merhametli oldukları için cüzi miktarlara eğitim satarak amme hizmeti yapıyorlar. canlarım ya. bu arada elimde köprü var isteyen olursa.


  • titanyum22  (14.09.24 14:35:04) 
bu kıza açıktan bir teklifim var.

madem 1000 lirayla olabiliyor böyle şeyler, kendisinden birkaç yıl süreyle danışmanlık almak, daha sonrasında da danışmanlık karşılığında bir anlaşma imzalamak isterim.

başlangıç için sermayem de 250.000 türk lirası.

anlaşmamın şartları;
-ilk yıl kardan %60 pay,
-ikinci yılın başından başlayıp 4. yılın başına kadar (2 yıl toplam) kardan %30 pay + %30 hisse vereceğim.

bana bi' ulaşsın.

not: satılık köprü varsa talibim. bir arkadaşım boğaz köprüsüne hissedar olmuş, çok memnunmuş.
  • thedepressed  (14.09.24 18:03:04 ~ 18:03:48) 
1.2 milyon satis yapmis %35 karlilikla ayda 400 bin kazanmis olmasi cok surpriz degil. olabilir yani ne sattigina gore. bu paralari kazananlar vardir.

ancak bu paralari kazanan insanlar genelde bunu afise etmezler. yani milyonlar kazanan insanlar sozluge gelip milyon kazandim ahaha demezler.

keriz silkeliyorlar. yani profil fotosuna gogus resmi atan bir insana cok da guvenmemek lazim.
  • antikadimag  (14.09.24 20:00:03) 
saçma sapan şeyler satıp iyi kazanan tanıdıklarım var, tek ürünle etsy veya amazonda satış yaparak günlük piyasayı takip edip aynı ürünü avantalı satarak eğitimler alarak dropshipping yaparak sadece bu işe odaklandırlar iyi kazanıyorlar. eğitimle başlamak lazım.


  • eja  (14.09.24 21:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.