[]

iş yeri sorusu

takvim yoğunluğunuz çok yüksek, bunu yöneticinizle paylaştınız. bir aksiyon alınmadı.
kaynak olarak çalışan düşünülüp düşünülmediğini sordunuz ve düşünülmediğini öğrendiniz.
bunlar iş değiştirmeyi düşünmek için yeterli sebepler midir sizce?

not: artık cuma cuma 08’de başlayıp 19:30’a kadar çalışınca sorma gereği hissettim.

 
bence değil.

yine kişisel fikrim;
bu kadarcık bilgiden pek bir yorum da yapılamaz. ne iş yapıyorsunuz, kıdeminiz, ne kadar çalıştığınız, maaşınız, sektör vs. bunların hepsi önemli bence. sizin pozisyonunuz, yönetici dediğiniz kişinin pozisyonu vs vs bir çok faktör var.
  • saturn  (13.09.24 21:50:51) 
Bence iş değiştirmek için yeterli değil. Siz fazla çalıştığınıza göre her şeyi ne yapıp edip yetiştiriyorsunuz, sözlü talepleriniz de bu sebeple pek dikkate alınmıyor olabilir. İş değiştirme öncesinde diğer parametrelerde bir sıkıntı yoksa, yetişmeyen kalsın gibi davranırsanız daha etkili olabilir.


  • mbond  (13.09.24 22:09:25) 
Maas bilgisi onemli, is yetismediginde nasil aksiyon alınıyor, çalışan olarak ekipte fedakarliklarinin degeri biliniyor mu onemli bence. Isin asla bitmedigi bir alanda calisiyorum bilgisayari kapatmadan 1 ay boyunca 24 saat calissam yine bitmez, hep de eksik kisiyle calisiriz o yuzden arada fazladan çalışsam da genelde sonu yok diye bilgisayari insani saatlerde kapatmaya calisiyorum. eskiden haftasonu acardim artik aşırı bi tarafima girecek deadline yoksa acmam mesela. Is yogunlugu sebebiyle is değiştirmiyorum cunku geçtiğim yerde daha yogun olacagim muhtemelen ama 1.5-2 yilda bir is degistiriyorum. Neden degistiriyorum, maas farki icin, yuksek title için, daha iyi sartlari olan bir yere gecmek icin vs. Ama benim calistigim sektor buna musait. Baska bir sektorde baska parametreler de devreye girer.


  • passive aggressive  (14.09.24 09:23:58) 
Önemli bir sebep olmasa da iş değiştirmeyi her zaman düşünün.

İşler bir şekilde yetişiyor, kriz çıkmıyor, para kaybetmiyorsa bu durumda yeni bir çalışan alan patron aptaldır zaten. Neden alsın ki? Onun gözünden de bakın konuya.

Ya patronun yeni bir çalışan alması için ortaya bir sebep çıkacak ya da bu tempoyla devam edeceksiniz.
  • michael_knight  (14.09.24 12:22:26) 
kesinlikle yeterlidir.

yorumlara bakar misiniz. millet gercekten saf ya da sermaye sevdalisi.

hicbir sirket is yaptiginiz surece sizi somurmeyi birakmaz. amerika'da, ki calisma temposunun agirligiyla bilinen bir ulkedir, cuma ogleden sonra calisan adam bulamazsiniz sirketlerde. sizin durum duzenli oluyorsa kesin normal degil.
  • antikadimag  (14.09.24 20:04:11 ~ 20:04:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.