[]

En üst katta oturmak artısı-eksisi

Annemler kentsel dönüşüm yüzünden kiraya çıkacaklar. Ben eski evse en üst kat yeni evse en alt kat harici her kat olur kafasında onları yönlendirmeyi düşünüyorum ama eski evde en üst katta min 2 sene oturmak mantıklı olur mu bilemedim. Artıları eksileri nelerdir?




 
Yazın yanar, kışın donar.
Ses izolasyonu iyi değilse her tür mevsim olayı efektlerinden aşırı etkilenir. Martılar geliyorsa durum daha da vahimdir.
Çatı arasında ve balkonda güvercin varsa, ses koku ve güvercin biti ısırığı nahoş deneyimlerdir.
Akmıyorsa mucizedir.
Asansörsüz ise yaşlı insanlar için merdivenler kabustur.
Kuryelerin evde bulamamaktan en çok hoşlandığı insanlar oturur hep bu katta.
  • Mirket  (13.09.24 19:59:07 ~ 20:07:16) 
Mutlaka akıtır ve çatı kısmında sorun çıkar. Yazın da en çok siz etkilenirsiniz havadan. Ayrıca üst katta komşu olması insanı daha iyi hissettiriyor.


  • potasyum bebek  (13.09.24 20:00:31) 
arti;
- ust katta kimsenin olmamasi
- manzara

eksi;
iklimlendirme zor ve maliyetlidir.

eski binaysa hem asansor yoktur, hem de cati problem yapabilir. ara kat iyidir size.
  • antikadimag  (13.09.24 20:07:45) 
Üst katta oturmanın avantajı üst katınızda oturan bi ayı evladının koşturmasına hoplayıp zıplamasına maruz kalmıyorsunuz, o da tüm eksilerini götürür.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (13.09.24 20:14:25) 
kaleci +1000000
insanların son on yılda ne kadar hayvanlaştığı gerçeğini unutmayın. o ev çekilmez oluyor. gürültü, silkeleme, su dökme, kusma vs vs ahir ömründe annenize bunu yapmayın.

  • titanyum22  (13.09.24 20:31:55) 
eksisi yoktur.

-20 yıldır farklı evlerde enüstkatspor.

soğuk olur sıcak olur diyenler acilen evlerini kentsel dönüşüme soksun. karot falan aldırsın, valla bak.
  • zeleno  (13.09.24 20:57:42 ~ 20:58:52) 
ben de en üst kattayım. üstte bir çatı katı var, onun üstünde çatı var. yani çatı evin tavanı değil, arada kat var.

her katta iki daire, karşı komşu da aşırı sessiz, görmeyiz bile. müstakil gibi takılıyoruz. yüksek şatodaki adam modundayım. çok memnunum.

kışın ara kata göre serin oluyor sadece. onun dışında süper.
  • adivar  (13.09.24 20:58:37) 
Ben aslında deprem yüzünden eski ev en üst kat diyorum ama az katlı evlerin ara katları da mantıklı olur mu acaba? Yeni evlerin kiraları uçuk vaziyette çünkü.


  • condom kurşunu  (13.09.24 22:04:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.