[]

Ofiste sifon çekmeyen insan

Baya böyle Türkiye dereceli adamların olduğu iki ofiste de denk geliyorum.
Adamlar sıçıp klozetin kapağını kapatıp gidiyor.
İlk ofiste artık birkaç kez tuzağa düşüp öğrenmiştim.
Yeni ofis, bambaşka bir kadro. Yine var.

Ruhsal bir hastalık mı bu? Bokunu gösterme kompleksi, cinsel bir şeyler mi oluyor?

Tuvalet fırçası kullanmamak değil dediğim.
Bu arada kadınlar tuvaletinde daha sık oluyormuş.

Sonra da gavurlarda taharet musluğu yok diye cık cık cık

Avm, kafe, benzinci, cami tuvaletleri konusuna girmeye gerek yok

 
Bu konuyla ilgili bir toplantı talep edemez misin? Senin utanacağın bir şey değil bu yapanlar utansın. Pislik bu, başka bir anlamı yok.

Çoğu insan ciddi anlamda pis. Bugün otobüste kusuyordum neredeyse. Kendilerini kokutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Belki aylardır yıkanmamış, deodorant onun için daha icat edilmemiş. Otobüsün tutamaclarindan tutmuş koltuk altı ölüm kokuyor. Bari soğan, sarımsak ve sigara kombosundan uzak dur insan içine çıkarken ama olur mu? Ter kokup da ağzın kokmazsa olmaz. Gerçekten bazı insanlar pis. Hemen bir toplantı talep et bence.
  • rock n roll  (11.09.24 23:14:54) 
Printer dan beş altı çıktı al

Bir tanesini yapıstir

"Sözlü uyarsam hoşuna gitmez, sifonu çek"

Yazılı olsun

Yirtarlarsa tekrar yapıştır

Hiç de sahiplenme yazıyı

Ortada pislik var yazı mi sorun amk
  • topkapiaksaray  (11.09.24 23:29:45) 
Bazi insanlar sifon dügmesine "pis" olduklari gerekçesiyle basmazlar. Ama ironik biçimde ayni insanlar ellerini de yikamaz tuvalet kabininden çiktiklarinda.


  • Yourcousinmarvinberry  (12.09.24 00:09:25) 
Ben de bu duruma şahit oldum, tahminim şu: bozuk bir hijyen anlayislari oluşmuş bir şekilde kendi boklarindan tiksiniyorlar, bir nevi psikolojik rahatsizlik.


  • mbond  (12.09.24 00:36:26) 
Öküz ya bunlar ne insanı. Laftan anlamazlar


  • benaslindayohum  (12.09.24 00:48:01) 
ya geçen bu türkiye'deki okullarda tuvalet kağıdı vs olmamasıyla ilgili bi başlıkta bi eğitimci yazmıştı başından geçenleri. çocuklara tuvalet eğitimi vermeye çalıştığını, çoğunun temel eğitimi bile olmadığını vs. yani sanırım çocukluktan gelen bazı pis alışkanlıklar insanlara normal geliyor. bizim için çok aşırı ve iğrenç ama ona göre normal gibi. belki de herkesin öyle olduğunu düşünüyor. başka da açıklama bulamıyorum.

bu kadar iğrenç olmasa da iş yerinde benzer problemi ben de çekiyorum kadınlar tuvaletinde.
  • elorelia  (12.09.24 09:00:31) 
kağıt asmıştım ben. azaldı ama patronun inatla kızlar tuvaletine işeyip sifona dokunmadan çıkmasını engelleyemedik. sifona dokunmaktan iğreniyormuş haspam.


  • nolmus yani  (12.09.24 09:30:33) 
böyle bir şeyi kendi başınıza kağıt asarak halletmeniz gerekmiyor. bu sorumluluk size ait değil. müdüre haber veriyorsunuz o da herkese mail atıyor.


  • neira  (12.09.24 10:37:24) 
Niye kendine bunu görev edindin anlamadım. İşgüzarlık. Çok rahatsızsan yöneticiye veya müdüre haber vermen yeterli.


  • potasyum bebek  (12.09.24 11:10:46) 
ay bugün rüyamda bok görmüştüm bu soruyu görcekmişim.

kanlı bezlarini unutan da var pampa o ne ki? üstelik bunu yapan müdür.
  • geveze yazar  (12.09.24 11:59:46 ~ 12:01:10) 
@potasyum bebek; neyi kendime görev edindim? neresi işgüzarlık anlamadım. Sen soruyu okudun mu yoksa okuyup anlayamadın mı?


  • nop  (14.09.24 22:23:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.