[]

Tamamlayıcı sağlık sigortası yenilemede verilen teklif fiyatı

Merhaba. Geçen sene eşime doğum paketi de içeren bir tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdık (anadolu sigorta). Bu süreçte hamile kaldı ve ilk poliçe bitiş tarihinden sonra doğum olacak. Biz tabii ki poliçe bitişini takiben yeni poliçe başlatmak istiyoruz. Bu yeni poliçede (poliçe kapsamı aynı olacak) firmanın bize vereceği yeni teklifin miktarını belirleyen faktörler nelerdir? Enflasyona bağlı bir yeniden değerleme oranına bağlı olarak mı fiyat verecekler yoksa kafalarına göre fahiş bir fiyat çekebilirler mi? İki poliçe arasında nasıl bir fiyat farkı olmasını beklemeliyiz? Sizde ya da çevrenizde nasıl oldu? Acente bu fiyatı nasıl etkiler, bilgi verebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler. (Tikler hemen gelecek:)




 
Ben de 2kat oldu, hasarsızlık indirimi artmasına rağmen not:erkeğim

Doğum vs nasıl etkiler bir fikrim yok
  • jülsezar  (10.09.24 22:16:13) 
Doğum pakette işler diğerine göre değişebilir, şöyle doğum paket teminat limitiniz neler ona bakılması lazım.
Hastanelerdeki maliyetler çok yükseldiği için sigorta şirketleri de de bunu poliçeye yeüklemek zorunda, kimsenin hayrına sağlık sigortası satılmıyor sonuçta. Özel muayenenin teki 4-5 bin tl iken tamamlayıcıda 10 muayene hakkı ve sınırsız yatarak tedavi hakkı alırken istiyoruz ki 4-5 bin prim ödeyelim. öyle olmuyor ne yazık ki. anlaşma çerçevesinde toplam sigortalı kullanım oranında değişiklik gösteriyor. neyse, gelelim sizin konuya, vadesi ne zaman yenilemenizin, bence gelen yenileme teklifini geçen yıl içinde çokça kullanımınız da yoksa onaylayın geçin, farklı alternatife bakma durumunda değilsiniz, doğum teminatının tam ortasında sizi haklarınızla alıp başka şirkete geçiremezler şuan. öyle abartı rakamlar gelmez, maks 2 katı prim görürsünüz bunun sebebi de maliyetlerin sigorta şirketleri için artmasıdır, ancak yine söylüyorum doğum teminatınızın ne olduğu her şeyi değiştirir.
şimdiden sağlıklı güzel bir hamilelik ve doğum dilerim. her şey gönlünüzce olsun.
  • erty_ksk  (11.09.24 08:38:33) 
duyuruda hesaplamıştık. 2,2 kart artış çıkıyordu genelde. üzerinden birkaç ay geçtiğine göre bi tık daha artırabilirsiniz bu oranı. farklı acentelerden fiyat alabilirsiniz zaten, ama aşırı bi fark olacağını sanmam. zaten anadolu sigorta yaptırmak zorundasınız nihayetinde.


  • elorelia  (11.09.24 08:44:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.